آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 13 اسفند 1390 :: نویسنده : Z A

خورش آلو زرشک

خورش آلو زرشک


مواد لازم:

پیازبزرگ                             2عدد
سینه ی مرغ                          1عدد
رب گوجه فرنگی                    2 قاشق غذاخوری
آلو بخارا                              300 گرم
زرشک                                نصف لیوان
نمک، فلفل، دارچین، زعفران آب کرده

طرز تهیه:
اول پیازها رو ریز و سرخ می کنیم بعد سینه ی مرغ رو به چند قسمت برش می زنیم (می شه این کار رو نکرد و درسته قرار داد اما اینجوری بیشتر مزه دار می شه) و توی پیاز تفت می دیم.


و کمی آب زعفرون بهش اضافه می کنیم (ضرورتی نداره البته. می تونین زعفرون رو حذف کنین و کمی زردچوبه برای رنگش اضافه کنین) و باز خوب تفت می دیم.

          

مرحله ی بعدی اضافه کردن زرشک خیس خورده ست و تفت دادنش با مرغ و پیاز

          

آلوها رو می شوریم و تو آب سرد خیس می کنیم. دو لیوان آب و نمک و فلفل به مخلوط مرغ اضافه می کنیم.

          

و وقتی به جوش اومد شعله رو کم می کنیم و اجازه می دیم حدود ۴۵دقیقه جوش بزنه بعد آلو بخاراها رو اضافه می کنیم.

          

و نیم ساعت بعد رب رو تو کمی روغن با دارچین تفت می دیم.

         

و به خورش اضافه می کنیم. حدود یک ساعت بعد (کمتر یا بیشتر) خورش جا افتاده و آماده ست.

          





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : خورش آلو زرشک، آلو بخارا، خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، فوت و فنهای خانه داری، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، رمز، رموز، شیوه، روش، راه، لذیذ، خوش مزه، طعم، بامزه، بو، روغن، مقدار، پیمانه، لازم، درس آشپزی، کدبانو، در خانه، آشپزخانه، آشپز باشی، khanedar، عکس غذا، تصاویر، مغزپخت، آش، خوراک، غذاهای ساده، سرآشپز، لپه، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، لوبیا، برنج، خیار، زمان، اندازه، سنتی، غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، www.khoonedar.mihanblog.com، وخانه داری موفق، مدیرت خانه، خوشمزه، تصویر، عکس، عکس ها، دستور تهیه، تهیه، انواع نان، انواع غذاهای، سینه مرغ، اسفناج، غذا، نخود فرنگی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای دستور پخت غذاهای ایرانی، سایت آشپزی، سایت آموزش آشپزی ایران، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع، پیاز خرد شده، گوشت، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، آموزش آشپزی برای مبتدی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، آموزش آشپزی نوین، آموزش انواع غذاها، آموزش مجانی آشپزی، آموزش نحوه پخت انواع غذا، آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی، آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه، آموزش پخت، آموزش غذاهای جدید ایرانی، آموزش غذاهای سنتی، آموزش آشپزی مدرن، انواع خورش، انواع غذا، انواع غذاهای خوشمزه، آموزش رایگان آشپزی، آموزش رایگان، انواع غذاهای سبزیجات، انواع، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی، به روزترین سایت آشپزی، غذای ایرانی، انواع غذای محلی، آشپز ایرانی، ایرانی، آشپزی آسان، آشپزی، آشپزی اینترنتی، آشپزی با مایکروفر و ماکروویو، آشپزی جدید، آشپزی سنتی، آموزش پخت غذاهای ایرانی، آموزش پخت غذای ایرانی، پخت انواع غذاهای خوشمزه، دستور پخت غذا،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات