آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 14 اسفند 1390 :: نویسنده : Z A

کباب چنجه

کباب چنجه

مواد لازم :

گوشت ران یا فیله گوسفند و مقداری دنبه گوسفند    1 كیلو گرم

پیاز                                                         2 عدد

لیمو                                                        2 تا 3 عدد ( تقریبا 1 استكان )

نمك و فلفل سیاه                                          به اندازه كافی

روغن زیتون                                             2 تا 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

گوشت ها را به قطر ۲ سانتی متر تكه تكه كنید، سعی كنید قطعات یك اندازه باشند تا برای كباب كردن همزمان و یكسان كباب شوند. دنبه را هم سایز گوشت ها قطعه قطعه كنید. پیاز را با رنده ریز رنده كنید، آب لیمو ها را بگیرید و با نمك و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط كنید. گوشت را در این مخلوطی كه درست كرده اید بریزید و خوب بهم بزنید. سر ظرف را ببندید و آنرا در یخچال برای حداقل ۲۴ ساعت نگهداری كنید. تا گوشت بخوبی ترد و نرم بشود. بعد از گذشت ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ بكشید و با پشت كارد كمی روی آن بكوبید. گوشت ها را به سیخ بكشید بعد از گذاشتن هر چند تیكه گوشت در سیخ یك عدد دنبه هم در سیخ بگذارید در واقع در هر سیخ باید ۲ عدد دنبه لابه لای گوشتها بگذارید زیرا دنبه از سوختن كباب جلوگیری میكند و حالت دل چسبی به كباب چنچه میدهد. باید حرارت زغال ها ملایم باشد تا كباب ما خشك نشود. سیخ های كباب را بر روی آتش زغال كباب كنید سعی كنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا گوشت ها خشك نشوند. حتما قبل از اینكه گوشت خشك شود آنرا از روی آتش بردارید كباب نباید خشك باشد. فراموش نكنید كه گوشتی را كه در آب لیمو پیاز خوابانده اید نرم و ترد است و نیازی به كباب كردن طولانی ندارد.





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : کباب چنجه، گوشت ران، خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، فوت و فنهای خانه داری، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، رمز، رموز، شیوه، روش، راه، لذیذ، خوش مزه، طعم، بامزه، بو، روغن، مقدار، پیمانه، لازم، درس آشپزی، کدبانو، در خانه، آشپزخانه، آشپز باشی، khanedar، عکس غذا، تصاویر، مغزپخت، آش، خوراک، غذاهای ساده، سرآشپز، لپه، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، لوبیا، برنج، خیار، زمان، اندازه، سنتی، غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، www.khoonedar.mihanblog.com، وخانه داری موفق، مدیرت خانه، خوشمزه، تصویر، عکس، عکس ها، دستور تهیه، تهیه، انواع نان، انواع غذاهای، سینه مرغ، اسفناج، غذا، نخود فرنگی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای دستور پخت غذاهای ایرانی، سایت آشپزی، سایت آموزش آشپزی ایران، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع، پیاز خرد شده، گوشت، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، آموزش آشپزی برای مبتدی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، آموزش آشپزی نوین، آموزش انواع غذاها، آموزش مجانی آشپزی، آموزش نحوه پخت انواع غذا، آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی، آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه، آموزش پخت، آموزش غذاهای جدید ایرانی، آموزش غذاهای سنتی، آموزش آشپزی مدرن، انواع خورش، انواع غذا، انواع غذاهای خوشمزه، آموزش رایگان آشپزی، آموزش رایگان، انواع غذاهای سبزیجات، انواع، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی، به روزترین سایت آشپزی، غذای ایرانی، انواع غذای محلی، آشپز ایرانی، ایرانی، آشپزی آسان، آشپزی، آشپزی اینترنتی، آشپزی با مایکروفر و ماکروویو، آشپزی جدید، آشپزی سنتی، آموزش پخت غذاهای ایرانی، آموزش پخت غذای ایرانی، پخت انواع غذاهای خوشمزه، دستور پخت غذا،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات