آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 17 اسفند 1390 :: نویسنده : Z A

تارت گردویی

تارت گردویی


مواد لازم خمیر تارت:

آرد                           3 پیمانه

روغن یا کره                1 پیمانه

پودر شکر                   1/2 پیمانه

تخم مرغ                     1 عدد

وانیل                         1/4 قاشق چای خوری

مواد لازم داخل تارت:

تخم مرغ                   1 عدد

پودر شکر                  1/4 پیمانه

روغن                       1/4 پیمانه

وانیل                        1/4  قاشق چای خوری

گردوچرخ شده              1/4 پیمانه

آرد                           1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه خمیر تارت :

کره و پودر شکر را با همزن مخلوط کنید تا صاف و یک دست شود. یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید وخوب هم بزنید تا صاف و یک دست  شود . بعد آرد را کم کم اضافه کنید  تا خمیری که به دست می آید به دست نچسبد ( خمیر این شیرینی را زیاد  ورز  ندهید  تا  به روغن نیفتد زیرا اگر زیاد از حد خمیر را ورز دهید شیرینی سفت می شود) اگر خمیر به دست چسبید حدوداَ یک قاشق غذاخوری  آرد اضافه کنید. بعد ،ازخمیربه اندازه یک گردوی بزرگ برداشته در قالبهای تارت یک نفره یا قالبهای کیک یزدی به قطر نیم سانت یا کمی بیشتر پهن کنید طوری که داخل آن گود باشد . بعد قالب ها را در سینی فر گذاشته و کنار بگذارید.

طرز تهیه داخل تارت :

روغن را با پودر شکرمخلوط کنید تا صاف و یک دست شود. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید بعد گردوی چرخ شده و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید .(این کرم باید شل باشد) بعد از کرم  یک قاشق غذاخوری  برداشته و داخل خمیری که درون  قالب ها پهن و گود کرده اید بریزید . و در فری که  قبلا گرم کرده اید در پنجره ی وسط  فر با350 درجه  فارنهایت  به مدت 30 دقیقه طبخ کنید.





نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : تارت گردویی، تخم مرغ، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، گالری تزیین، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، آموزش تهیه هات چاکلت، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، مواد لازم هات چاکلت، هات چاکلت، آموزش درست کردن تافی سیب، تافی سیب، تهیه تافی سیب، دسر تافی سیب، روش تهیه تافی سیب، آموزش تهیه دسر خامه و قهوه، دسر ایرانی خامه و قهوه، دسر قهوه و خامه، طرز تهیه دسر آشپزی در خانه، آموزش درست کردن غذا، آموزش درست کردن غذاهای مختلف، آموزش درست کردن غذاهای مشهدی، دیگچه مشهدی، پختن غذا، چگونه دیگچه مشهدی درست کنیم؟، panna cotta، خمیر تارت،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات