آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 17 اسفند 1390 :: نویسنده : Z A

پای براونی گردو

پای براونی گردو


مواد لازم :

كره یا مارگارین                     1/2 فنجان

تخم ‌مرغ زده‌شده                    3 عدد

شكلات خرد شده                    90 گرم

شكر                                  1-1/2 فنجان

خمیر یك‌ لایه پای                   به میزان لازم

آرد سفید                            1/2 فنجان

وانیل                                به میزان لازم

گردو خرد شده                    1 فنجان

سس شكلات داغ                  1 فنجان

طرز تهیه :

شكلات و كره را روی حرارت كم‌ مرتب به هم بزنید تا آب شوند. 20 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شوند. فر را با حرارت 350 درجه گرم كنید. خمیر را در ظرف پای به قطر 5/22 سانت پهن كنید، اضافه‌ های خمیر را ببرید و لبه ‌های خمیر را به صورت دالبری در آورید. تخم‌مرغ، شكر، وانیل و آرد را مخلوط كنید و شكلات و گردو اضافه كنید. مواد را روی خمیر بریزید و 50 تا 55 دقیقه در فر بگذارید تا وقتی كه كاردی را در پای فرو می ‌برید تمیز خارج شود. پای را از فر بیرون آورید و روی الك سیمی خنك كنید. می ‌توانید با سس شكلات داغ یا میوه تازه سرو كنید.





نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : پای براونی گردو، پای، براونی گردو، پای براونی، گردو، براونی، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، گالری تزیین، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، آموزش تهیه هات چاکلت، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، مواد لازم هات چاکلت، هات چاکلت، آموزش درست کردن تافی سیب، تافی سیب، تهیه تافی سیب، دسر تافی سیب، روش تهیه تافی سیب، آموزش تهیه دسر خامه و قهوه، دسر ایرانی خامه و قهوه، دسر قهوه و خامه، طرز تهیه دسر آشپزی در خانه، آموزش درست کردن غذا، آموزش درست کردن غذاهای مختلف، آموزش درست کردن غذاهای مشهدی، دیگچه مشهدی، پختن غذا، چگونه دیگچه مشهدی درست کنیم؟، panna cotta، كره، مارگارین، سس شكلات، سس، شكلات،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic