تبلیغات
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی - کیک شیفون موکا
آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 22 اسفند 1390 :: نویسنده : Z A

کیک شیفون موکا

کیک شیفون موکا


مواد لازم :

وانیل                               1/8  قاشق چای خوری

نمک                               1/8 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر                      1 قاشق مرباخوری

پودر کاکائو                        2 قاشق غذاخوری

قهوه فوری                         1 قاشق غذاخوری

آب جوش                          90 میلی لیتر

روغن مایع                        1/4 پیمانه

شکر                               1 پیمانه

آرد                                 1 پیمانه

زرده تخم مرغ                    3 عدد

سفیده تخم مرغ                    4 عدد

مواد لازم برای روی کیک :

 خامه صبحانه               1/2پیمانه

 شکلات تلخ                 100 گرم

طرزتهیه :

پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل نمایید و کنار بگذارید تا خنک شود.1/8 پیمانه از شکر را کنار بگذارید . درکاسه بزرگی زرده های تخم مرغ ، بقیه شکر، روغن مایع، وانیل، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به مایه اضافه کنید. در ظرفی سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کند. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود. سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده ازظرف نریزد. کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید و با همزن بزنید تا مواد کمی شل شود. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد. قالب میان تهی 23 سانتی  را چرب نمایید و مواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه به مدت 40 - 45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبد. کیک را از فرخارج کنید و5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود.

طرزتهیه :

خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود ولی نجوشد.  شکلات تلخ خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و سریع بهم بزنید تا یک دست شود. سپس روی کیک سرد شده ریخته و یخچال قرار دهید تا خنک شود.





نوع مطلب : آموزش کیک پزی، 
برچسب ها : کیک شیفون موکا، کیک شیفون، کیک موکا، شیفون موکا، شکلات تلخ، قهوه فوری، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، شکر، پودر، نمک، شیر، کاکائو، کاکایو، نسکافه، خامه، آرد، روغن، تخم مرغ، شمع، همزن، مخلوط، مخلوط کردن، پوک شدن، عکس کیک، آموزش پخت کیک، آموزش کیک پزی، قیف، گیلاس، تزیین، تزیین کیک بلک فارست، تزئین کیک بلک فارست، شکلات، تلخ، حل شدن، بن ماری، بن ماری کردن، قالب، قالب کیک پزی، چطور، چگونه، انواع کیک، کیکهای خوشمزه، کرم روی کیک، کرم کیک، خامه روی کیک، هم زدن، هم زن، وانیل، بیکینگ پودر، کیک، پودینگ، تارت، کارامل، رولت، ترافل کاکایویی، ترافل کاکائویی، ترافل، دستورکیک ها، دستورکیکها، دستورپخت کیک، آموزش انواع کیک، آموزش کیک و شیرینی، انواع کیک تولد، تهیه کیک، تهیه کیک نارگیلی، دستور، دستور تهیه کیک، دستور تهیه کیک نارگیل، دستور تهیه کیک نارگیلی، دستور پخت شیرینی، دستور پختن شیرینی، دستور پخت کیک، دستور کیک، طرز تهیه انواع شیرینی، طرز تهیه انواع کیک، طرز تهیه انواع کیک و شیرینی، کیک نارگیلی،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :