آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 23 اسفند 1390 :: نویسنده : Z A

دلمه با ماکارونی

دلمه با ماکارونی


مواد لازم :

ماکارونی رشته ای                        120 گرم

روغن زیتون                              1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ کرده گوسفند                750 گرم

پیاز درشت خرد شده                     ۱عدد ( حدود 200 گرم )

سیر کوبیده                                2 حبه

زیره آسیاب شده                          2 قاشق چایخوری

رنده پوست لیموترش                    1 قاشق چایخوری

آرد سفید                                  1/4 پیمانه ( حدود ۳۵ گرم )

آب                                        1/3 پیمانه (۸۰ میلی لیتر)

برگ مو                                  200 گرم

سس گوجه فرنگی :

روغن زیتون                                1 قاشق سوپخوری

پیاز درشت خرد شده                       1 عدد

سیر کوبیده                                  1  حبه

گوجه فرنگی پوس گرفته و خرد شده    800 گرم

برگ نعناع تازه                            1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ماکارونی را مطابق معمول آبکش کنید. قبل از ریختن ماکارونی در آب جوش آن را خرد کنید و در آب بریزید. روغن را در تابه ای داغ کنید پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت خوب سرخ شده و رنگ آن قهوه ای شود. زیره، رنده پوست لیموترش و آب را بیفزایید و بگذارید مخلوط به جوش آید و آب آن تبخیر شود. سپس ماکارونی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت مخلوط شوند. اگر از برگ موی تازه استفاده می کنید بهتر است آنها را چند دقیقه در آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند اما اگر از برگ موی کنسرو شده در آب نمک استفاده می کنید برگ ها را قبل از مصرف با آب سرد خوب آبکش کنید. وسط هر برگ مو یک قاشق از مخلوط گوشت را بریزید و آن را به صورت یک بقچه کوچک بپیچید و در کنار هم داخل یک ظرف پیرکس بچینید. روغن مربوط به سس گوجه فرنگی را در ظرفی داغ کنید، پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا گوجه فرنگی پخته و نرم شود. برگ نعناع را اضافه کنید و بگذارید چند جوش دیگر بزند سس را روی دلمه ها بریزید و روی ظرف پیرکس را با یک قطعه کاغذ آلومینیوم بپوشانید و در فر قرار دهید و بگذارید دلمه حدود نیم ساعت در فر با درجه متوسط بپزد سپس از فر خارج کرده و سرو نمایید.





نوع مطلب : انواع دلمه و سوفله، 
برچسب ها : دلمه با ماکارونی، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، چطور، چگونه، دلمه، سوفله، پیاز، نمک، فلفل، دلمه یونانی، پیازچه، كشمش، برگ مو، آب لیمو، جعفری، برنج، سفیده تخم مرغ، زرده تخم مرغ، سس سفید، پنیر پیتزا، سوفله بادمجان، گوشت چرخ كرده، زرشك، گردو، گوجه فرنگی، روغن، ‌بادمجان، کره، خامه، آرد سفید، سـوفله سوسیس و پـنیر، ذرت، مایه خمیر، نخودفرنگی، تخم‌مرغ، نعنا خشك، آویشن، سوفله سیب‌زمینی درسته، برگ انگور، برگ، محتویات، لپه، دولمه، تازه، برگ تازه، برگ درخت انگور، تاک، سبز، برگ سبزِ، دلمه کلم برگ، زیره،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات