آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 23 اسفند 1390 :: نویسنده : Z A

رولت دارچین

رولت دارچین


مواد مورد نیاز:

آرد                              3 لیوان

شیر خشک                     3 قاشق سوپخوری

آب ولرم                        1/2 لیوان

تخم مرغ                       2 عدد

شکر                            1/2 لیوان

خمیر مایه                      2 قاشق سوپخوری

روغن مایع                    1/3 لیوان

نمک                           1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل رولت:

کره                              100 گرم

پودر دارچین                    به مقدار لازم

مغز گردوی نرم شده           به مقدار لازم

شکر                             به مقدار لازم

زرده تخم مرغ                 1 عدد

مواد لازم کرم:

شیرخشک                     3  قاشق غذاخوری

آب                              1/2 لیوان

شکر                            1 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو                    3 قاشق غذاخوری

شکلات مایع                   2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم :

همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

طرز تهیه خمیر:

ابتدا شکر، خمیر مایه ، تخم مرغ، روغن و نمک و شیر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و آرد را به مواد اضافه کنید. سپس آب ولرم را کم کم به مواد اضافه نمایید و خمیر را آنقدر با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید و آن را به شکل مستطیل ببرید. کره را ذوب کنید و با برس روی خمیر بکشید. پودر دارچین را با مغز گردوی نرم شده و شکر مخلوط کنید و روی خمیر بمالید بطوری که  تمام سطح خمیر را بپوشاند.(مقدار شکر نباید زیاد باشد). سپس خمیر را رول کنید و آن را با یک کارد به صورت دایره ببرید. دایره های رولت را در ظرف فر که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید با فاصله کنار هم بگذارید. (بهتر است داخل سینی فر را با آلومینیوم بپوشانیم و روی آلومینیوم را چرب کرده و آرد بپاشید. ) سپس سینی فر را ابتدا به مدت 15 دقیقه با حرارت پایین و بعد 10 دقیقه با حرارت بالا (170 درجه سانتیگراد) در داخل فر قرار دهید. رولت ها را از فر خارج کنید و در ظرف بچینید و روی آن را کرم کاکائو بریزید. بقیه خمیر باقیمانده را بدین روش درست کنید.





نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : رولت دارچین، خمیر مایه، شیرخشک، پودر دارچین، طرز تهیه شیرینی، طرز تهیه بیسکویت، بیسکویت یک تخم مرغی، khanedar، کلوچه، شکلات، عسل، آموزش درست کردن شیرینی، چگونه شیرنی درست کنیم؟، دستور تهیه شیرینی، هنرشیرینی پزی، شیرینی های خوشمزه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، دستور تهیه، طرز تهیه، کاکائو، قهوه، نسکافه، کشمش، نمک، گل شکر، خونه دار، خانه دار، دستورشیرینی خشک، خمیرمارسپان، خانه، مدیر، مدیرت، منزل، دستورشیرینی، پخت بیسکویت، خونه، دار، khoonedar.mihanblog.com، تزئین کیک حلوا، بیسکویت های خوشمزه، تزیین، تزئین، عکس کیک، شیرنی خانگی خوشمزه، گالری، تخم مرغ، حلوا، کرم، شیرین، خامه، وانیلین، آرد، آردسفید، ماست، شیر، میوه، خرما، روغن، فر، مایکروفر، پختن، پخته، دسرهای خوشمزه، کیک های ساده، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری خانه دار، شیرینی گردویی، شیرینی‌ مربایی، شیرینی خانگی، شکلات خرمایی، شیرینی پفکی شکلاتی، رنگینک، شیرینی شکلاتی با پسته شامی، بسکویت شیری، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، مایکروویو، دستورپخت بیسکوییت، دستورپخت بیسکوئیت، بیسكوئیت حیوانات،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات