آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 27 اسفند 1390 :: نویسنده : Z A

خمیر مارسیپان

خمیر مارسیپان


طرز تهیه :

بادام                           350 گرم ( تقریبا 2  لیوان )

شکر                          350  گرم ( تقریبا 2  لیوان )

سفیده تخم مرغ              1عدد

آبجوش                       100 گرم ( تقریبا نصف لیوان )

پودر قند                      به مقدار لازم  ( من تقریبا 150 گرم استفاده کردم )

اسانس بادام تلخ             به مقدار لازم  

طرز تهیه :

بادامها رو داخل آب بریزید و بذارید داخلش بمونه تا زمانیکه به راحتی از پوست جدا بشه ( حدودا ۱۲ ساعت ) . اگه عجله داشتید می تونید توی آبجوش بریزید و هر وقت آب اون سرد شد عوضش کنید تا زودتر از پوستشون جدا بشن . همونطوری که توی عکس پایینی می بینید بادامها به همین راحتی از پوستش جدا می شه . موقعی که می خواید مغز بادامها رو از پوستشون جدا کنید ترجیحا زیاد خارج از آب نمونن چون مجددا خشک می شن و پوست گرفتنشون سخت می شه . بعد از اینکه از پوست جداشون کردید ، روی یه دستمال تمیز بریزید تا خشک بشن . سپس با چرخ گوشت بادامها رو چرخ کنید. بعد سه دفعه دیگه به همراه شکر چرخ کنید تا کاملا پودر بشه . آبجوش اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید . بعد سفیده تخم مرغ رو اضافه کرده ،هم بزنید و روی حرارت قرار داده . به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت کم هم بزنید . روی میز کارتون پودر قند بپاشید و بعد از اینکه خمیر کمی سرد شد اونو روی پودر قند بریزید . بعد با دست ورز می دیم تا پودر قندها به خرد خمیر بره و خمیر از حالت چسبناکی در اومده و به دست نچسبه .( اگه مزه بادام تلخ رو دوست دارید می تونید از اسانس اون استفاده کنید .) برای رنگ کردن خمیر مارسیپان می تونید از رنگهای ژله ای ویلتون استفاده کنید . این خمیر رنگ پذیری خوبی نداره یعنی با یه خلال دندونی که توی رنگ بردین خیال نکنید خمیرتون یه رنگ خوشگل بهتون می ده بلکه باید ۴-۳ دفعه با خلال دندون رنگ روی خمیر بریزید  و ورز بدین تا خمیرهای رنگی داشته باشید.





نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : خمیر مارسیپان، خمیر مارسی پان، سفیده تخم مرغ، طرز تهیه شیرینی، طرز تهیه بیسکویت، بیسکویت یک تخم مرغی، khanedar، کلوچه، شکلات، عسل، آموزش درست کردن شیرینی، چگونه شیرنی درست کنیم؟، دستور تهیه شیرینی، هنرشیرینی پزی، شیرینی های خوشمزه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، دستور تهیه، طرز تهیه، کاکائو، قهوه، نسکافه، کشمش، نمک، گل شکر، خونه دار، خانه دار، دستورشیرینی خشک، خمیرمارسپان، خانه، مدیر، مدیرت، منزل، دستورشیرینی، پخت بیسکویت، خونه، دار، khoonedar.mihanblog.com، تزئین کیک حلوا، بیسکویت های خوشمزه، تزیین، تزئین، عکس کیک، شیرنی خانگی خوشمزه، گالری، تخم مرغ، حلوا، کرم، شیرین، خامه، وانیلین، آرد، آردسفید، ماست، شیر، میوه، خرما، روغن، فر، مایکروفر، پختن، پخته، دسرهای خوشمزه، کیک های ساده، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری خانه دار، شیرینی گردویی، شیرینی‌ مربایی، شیرینی خانگی، شکلات خرمایی، شیرینی پفکی شکلاتی، رنگینک، شیرینی شکلاتی با پسته شامی، بسکویت شیری، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، مایکروویو، دستورپخت بیسکوییت، دستورپخت بیسکوئیت، بیسكوئیت حیوانات،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic