آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 28 اسفند 1390 :: نویسنده : Z A

بیسکویت لیمویی ایتالیایی

بیسکویت لیمویی ایتالیایی

مواد لازم :

آرد                                 225 گرم

بیکینگ پودر                     2 قاشق چایخوری

روغن جامد                       60 گرم

شیر                                1.5قاشق سوپخوری

شکر                               75 گرم

وانیل                               1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ (کمی زده شده)        1 عدد

مواد لازم رویه لیمویی : 

پودر قند                          120 گرم

پوست لیمو رنده شده            نصف قاشق چایخوری

آب لیموی تازه                   حدود 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

آرد را در ظرفی (شماره1) الک کنید بیکینگ پودر را به آن بیفزایید و روغن را درون مخلوط مالش دهید. شیر و شکر را در ظرفی دیگر (شماره2) ریخته روی حرارت قرار دهید ، تا شکر ذوب شود. آنگاه وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. این مخلوط را به همراه تخم مرغ داخل ظرف اولی ریخته، هم بزنید؛ تا خمیر شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز داده ، از آن به طور پی در پی به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و به شکل نوار طولی 13 سانتی متری درآورید ، آنگاه دو نوار را به هم بپیچید و دو سر آنها را به هم بچسبانید تا به شکل حلقه بافته شده درآید. این کار را تکرار کنید تا ازهمه نوارها استفاده شود. حلقه ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 10 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید . بعد از پخت سینی را از فر خارج کنید تا حلقه ها خنک شوند. آنگاه سطح روی شیرینی را داخل رویه آماده، غوطه ور کنید و کنار بگذارید تا خودش را بگیرد.

طرز تهیه رویه لیمویی :

تمام مواد مورد نیاز برای رویه لیمویی غیر از آب لیموی تازه را مخلوط کرده ،هم بزنید تا صاف و یکدست شود. در پایان آب لیمو را در حدی اضافه کنید که مواد به غلظت ماست رقیق برسد.

منبع:نشریه هنرآشپزی





نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : بیسکویت لیمویی ایتالیایی، بیسکوئیت لیمویی ایتالیایی، بیسکوییت لیمویی ایتالیایی، بیسکویت لیمویی، ایتالیایی، بیسکویت لیموئی ایتالیایی، پوست لیمو، طرز تهیه شیرینی، طرز تهیه بیسکویت، بیسکویت یک تخم مرغی، khanedar، کلوچه، شکلات، عسل، آموزش درست کردن شیرینی، چگونه شیرنی درست کنیم؟، دستور تهیه شیرینی، هنرشیرینی پزی، شیرینی های خوشمزه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، دستور تهیه، طرز تهیه، کاکائو، قهوه، نسکافه، کشمش، نمک، گل شکر، خونه دار، خانه دار، دستورشیرینی خشک، خمیرمارسپان، خانه، مدیر، مدیرت، منزل، دستورشیرینی، پخت بیسکویت، خونه، دار، khoonedar.mihanblog.com، تزئین کیک حلوا، بیسکویت های خوشمزه، تزیین، تزئین، عکس کیک، شیرنی خانگی خوشمزه، گالری، تخم مرغ، حلوا، کرم، شیرین، خامه، وانیلین، آرد، آردسفید، ماست، شیر، میوه، خرما، روغن، فر، مایکروفر، پختن، پخته، دسرهای خوشمزه، کیک های ساده، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری خانه دار، شیرینی گردویی، شیرینی‌ مربایی، شیرینی خانگی، شکلات خرمایی، شیرینی پفکی شکلاتی، رنگینک، شیرینی شکلاتی با پسته شامی، بسکویت شیری، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، مایکروویو، دستورپخت بیسکوییت، دستورپخت بیسکوئیت، بیسكوئیت حیوانات،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic