آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 8 فروردین 1391 :: نویسنده : Z A

پاستا  ژامبون و گوجه فرنگی

پاستا  ژامبون و گوجه فرنگی


مواد لازم :

ژامبون دودی                                     6 برش

سیر له شده                                       1 حبه

پیاز خرد شده                                    1 عدد

اورگانو تازه                                      4 ساقه

کره                                                60 گرم

گوجه فرنگی ریز و شیرین                    900 گرم

پاستای گوش فیلی                               450 گرم

روغن زیتون                                    1 قاشق غذاخوری

نمک وفلفل                                        به میزان لازم

پنیر پکورینو رنده شده                           برای سرو

طرزتهیه :

گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش بریزید و بگذارید چند قل بزند، سپس داخل آب سرد قرار دهید و پوست آنها را بکنید دانه های آن را جدا کرده و گوشت آنها را خرد کنید. ژامبون ها را مکعبی کنید. کره را آب کرده ژامبون ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. پیاز و سیر را اضافه کنید و تا زمانی که نرم شوند حرارت دهید. گوجه ها را همراه اورگانو درون ماهیتابه بریزید و به آنها نمک و فلفل بیافزایید ،حرارت را کم کرده و اجازه دهید غذا به مدت 10 تا 12 دقیقه به آرامی بجوشد. به مدت 12 دقیقه پاستا ها را در ظرف آب جوش حاوی روغن و نمک بپزید تا نرم شوند ولی له نشوند. پس از آبکش کردن آن را گرم کنید و در ظرف پذیرایی منتقل کنید. سس گوجه و ژامبون را روی پاستا بریزید و آنها را به هم آغشته کنید و موقع سرو روی آن پنیر پکورینو بریزید.





نوع مطلب : انواع پاستا و لازانیا، 
برچسب ها : پاستا ژامبون و گوجه فرنگی، پاستا ژامبون با گوجه فرنگی، اورگانو، پنیر پکورینو، پنیر، پکورینو، ژامبون دودی، ژامبون، دودی، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، ماکارانی، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، تن ماهی، فرمی، پاستا، لازانیا، گوشت، گوشت چرخ کرده، ذرت، نخودفرنگی، پیاز، سس، رب گوجه فرنگی، سس سفید، قارچ، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل، آویشن، پنیر پیتزا، خمیرلازانیا، سوسیس، مغزپخت، ماکارونی رشته‌ای، سیر، سس قرمز تند، سمولینا، زیتون سبز، سیب زمینی، دم کردن، مدت زمان، آب جوش، صاف کردن، جگر، لازانیایبادمجان، بادمجان، چرب، کم روغن، هم زدن، تفت، چطور، چگونه، تفت دادن، سرخ کردن، ماکارونی، ایتالیایی، ایتالیا، موادلازم، طرزپخت، دستورپخت، دستور پخت ماکارونی، پنیر خرد شده، موزارلا، سویا، سیا، پاستا با قارچ و ماهی تن، اسپاگتی، اسپاگتی ایتالیایی، اسپاگتی با سوسیس، اسپاگتی با قارچ، اسپاگتی با ژامبون، اسپاگتی با گوشت چرخ کرده، خانه و خانه داری، دم کردن ماکارونی، سالاد ماکارونی، طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی، طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون، طرز تهیه انواع ماکارونی، طرز تهیه انواع پاستا، طرز تهیه ماكارونی با سس بشامل، طرز تهیه پاستا با سس سبزیجات، طرز تهیه پاستای نواری، عکس انواع ماکارونی، عکس ماکارونی، عکس ماکارونی با زیتون سیاه، عکس ماکارونی با قارچ و سوسیس، ماكارونی با سس بشامل، ماكارونی قارچ و میگو، ماکارونی ایتالیایی، ماکارونی با زیتون سیاه، ماکارونی با سبزیجات، ماکارونی با سس ناپلین، ماکارونی با سوسیس، ماکارونی با سویا، ماکارونی با قارچ، ماکارونی با گوشت، ماکارونی سبزیجات با زیتون و قارچ، ماکارونی سبزیجات با سس نعناع و کاری، ماکارونی همراه با چاشنی، نودل، پاستا آلانورما، پاستا با سس سبزیجات،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات