آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 9 فروردین 1391 :: نویسنده : Z A

کیک مخملی با پنیر خامه ای

کیک مخملی با پنیر خامه ای


مواد لازم :

تخم مرغ، زرده و سفیده جدا       2 عدد

باتر میلک                            1 فنجان

شکلات رنده شده برای تزئین     50  گرم

پودر کاکائو                         1/4 فنجان

آرد گندم                             3/4 فنجان

آرد شیرینی پزی                   3/4 فنجان

بیکینگ پودر                       2 قاشق چای خوری

وانیل                                2 قاشق چای خوری

رنگ غذای قرمز رنگ           4 قاشق چای خوری

کره                                  6 قاشق سوپ خوری

نمک                                 نصف قاشق چای خوری

شکر                                 3/4 فنجان

مواد لازم رویه خامه ای کیک :

پنیر خامه ای                        350 گرم

پودر قند                             3/4 فنجان

وانیل                                 1/5 قاشق چای خوری

شکر                                 2قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت داغ کنید . آردها ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید . شکر و کره را در یک کاسه بزرگ با همزن خوب هم بزنید تا حالت خامه مانند به خود بگیرد . زرده تخم مرغ ، وانیل و رنگ غذا را به آن اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید . نیمی از باتر میلک و سپس نیمی از مخلوط آرد را به آن بیفزایید و دوباره بقیه باتر میلک را به آن اضافه کنید . بقیه آرد را نیز اضافه کرده و همچنان هم بزنید تا کاملا مخلوط شود . بعد از اینکه همزن را خوب تمیز کردید ، سفیده تخم مرغ را در یک کاسه متوسط ریخته و با سرعت بالا هم بزنید . سپس آن را به خمیر اضافه کنید . خمیر را روی سینی فر پهن کنید . به مدت 20 دقیقه کیک را در فر بپزید . سپس آن را روی صفحه مشبک فر قرار دهید تا خنک شود ، آنگاه کیک را از سینی جدا کرده و به مدت 45 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود .

طرزتهیه رویه خامه ای کیک :

پنیر خامه ای ، پودر قند ، شکر و وانیل را در یک کاسه ریخته و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید . یک لایه کیک را در یک ظرف مناسب سرو کردن قرار دهید ، روی آن مخلوط خامه ای را بریزید ، سپس لایه دوم کیک را روی این لایه خامه قرار داده و بقیه خامه را روی آن بریزید و در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید .





نوع مطلب : آموزش کیک پزی، 
برچسب ها : کیک مخملی با پنیر خامه ای، کیک مخملی، پنیر خامه ای، کیک مخملی و پنیر خامه ای، کیک مخملی با پنیر خامه، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، شکر، پودر، نمک، شیر، کاکائو، کاکایو، نسکافه، خامه، آرد، روغن، تخم مرغ، شمع، همزن، مخلوط، مخلوط کردن، پوک شدن، عکس کیک، آموزش پخت کیک، آموزش کیک پزی، قیف، گیلاس، تزیین، تزیین کیک بلک فارست، تزئین کیک بلک فارست، شکلات، تلخ، حل شدن، شکلات تلخ، بن ماری، بن ماری کردن، قالب، قالب کیک پزی، چطور، چگونه، انواع کیک، کیکهای خوشمزه، کرم روی کیک، کرم کیک، خامه روی کیک، هم زدن، هم زن، وانیل، بیکینگ پودر، کیک، پودینگ، تارت، کارامل، رولت، ترافل کاکایویی، ترافل کاکائویی، ترافل، دستورکیک ها، دستورکیکها، دستورپخت کیک، آموزش انواع کیک، آموزش کیک و شیرینی، انواع کیک تولد، تهیه کیک، تهیه کیک نارگیلی، دستور، دستور تهیه کیک، دستور تهیه کیک نارگیل، دستور تهیه کیک نارگیلی، دستور پخت شیرینی، دستور پختن شیرینی، دستور پخت کیک، دستور کیک، طرز تهیه انواع شیرینی، طرز تهیه انواع کیک، طرز تهیه انواع کیک و شیرینی، کیک نارگیلی، باتر میلک، پنیر خامه،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic