آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 9 فروردین 1391 :: نویسنده : Z A

چیکن پارمیزان

چیکن پارمیزان


مواد لازم :                            

سینه مرغ                              4 تكه بدون استخوان

آرد سفید                               5 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                             به میزان لازم

پودر سوخاری                        1پیمانه

پودر پنیر پارمیزان                   1/2 پیمانه

گوجه فرنگی                          600 گرم

تخم مرغ                              1 تا 2 عدد

روغن زیتون                         2 قاشق سوپخوری

سیر خردشده                         1 حبه

پنیرموزارلا ورقه یا رنده شده     1 بسته

جعفری خرد شده                    برای تزئین

روغن                                به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سینه های مرغ را با طرف صاف كوبه، بكوبید تا نازك شود، سپس نمك و فلفل بپاشید، آنگاه ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط پنیر پارمیزان و پودرسوخاری زده و در تابه ای كه روغن آن قبلاً به دمای كافی رسیده، ریخته و دو طرف آن ها را سرخ كنید و كنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را پوست كنده، خرد یا رنده كنید، در قابلمه روغن زیتون ریخته و سیر را اضافه كرده، تفت دهید. تا جایی كه سیر رنگ نگیرد. سپس گوجه فرنگی را ریخته و بگذارید تا به صورت سس در آید. در ظرف فر سینه های مرغ را چیده روی آنها سس گوجه فرنگی را بریزید و روی سس را پنیرموزارلا بگذارید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا پنیرها ذوب شود. قبل از سرو می توانید روی غذا جعفری خرد شده بپاشید.

منبع: مجله هنر آشپزی





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : چیکن پارمیزان، چیکن، پارمیزان، سینه مرغ، پنیرموزارلا، خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، فوت و فنهای خانه داری، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، شیوه، خوش مزه، طعم، پیازخردشده، گوشت، مایکروویو، بشقاب، قاشق مرباخوری، روغن، مقدارلازم، پیمانه، آشپزخانه، غذاهای ساده، سرآشپز، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، آشپز باشی، آویشن، گشنیز، khanedar، عکس غذا، تصاویر غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، دستور تهیه، تهیه، انواع نان، www.khoonedar.mihanblog.com، خوشمزه، غذاهای خوشمزه، انواع غذاهای، غذا، دستور پخت غذاها، طرز تهیه، آموزش پخت غذاها، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای خوشمزه، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع، قاشق چایخوری، آموزش آشپزی برای مبتدی، آموزش آشپزی، آموزش آشپزی نوین، آموزش انواع غذاها، آموزش نحوه پخت انواع غذا، آموزش پخت انواع غذا، آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه، آموزش پخت، آموزش غذاهای جدید، آموزش آشپزی مدرن، انواع غذا، انواع غذاهای خوشمزه، آموزش رایگان آشپزی، آموزش رایگان، انواع غذاهای سبزیجات، انواع، دستور تهیه انواع غذاهای خوش مزه، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه، آشپز ایرانی، آشپزی آسان، آشپزی اینترنتی، آشپزی با مایکروفر و ماکروویو، آشپزی جدید، آشپزی فرنگی غذا، دستور پخت غذا، آموزش آشپزی آسان، آموزش آشپزی رایگان، آشپزی مدرن، آشپزی رژیمی، آشپزی با مرغ، آشپزی گیاهی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات