آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 13 فروردین 1391 :: نویسنده : Z A

موس شکلات

موس شکلات


مواد لازم :

سفیده تخم مرغ                          3 عدد (90 گرم)

شکر                                     1/2 پیمانه (75 گرم)

کاکائو (الک شده)                      1/4 پیمانه (15گرم)

وانیل شکری                           1/4 قاشق چای خوری

خامه                                    1 و 1/2 پیمانه (300 گرم)

پودر قند (الک شده)                   2 قاشق سوپ خوری (20 گرم)

کره                                      2 قاشق سوپ خوری (32 گرم)

آب جوش                               3 قاشق سوپ خوری (42 میلی لیتر)

پودر کاکائو (الک شده)                به مقدار لازم

طرز تهیه :

در تابه ای مناسب، شکر و کمی آب جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود (بن ماری). سپس پودر کاکائو و کره را به آن اضافه کرده، مواد را با هم مخلوط کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملاً یکدست شوند. مواد را از روی حرارت بردارید، وانیل شکری را اضافه کنید. پس از این که کاملاً خنک شد، خامه را با پودر قند هم زده و به مواد بالا اضافه و مخلوط کنید. سفیده ها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً سفت شوند و حجم آن ها دو برابر شود، سپس به مواد بالا اضافه نمایید و با لیسک مواد را کاملاً مخلوط کنید. مواد آماده را در قالب ریخته، با قاشق سطح آن را صاف کنید و به مدت 17 الی 20 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس روی آن پودر کاکائو ریخته و سرو کنید .





نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : موس شکلات، وانیل شکری، پودر کاکائو، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، گالری تزیین، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، آموزش تهیه هات چاکلت، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، مواد لازم هات چاکلت، هات چاکلت، آموزش درست کردن تافی سیب، تافی سیب، تهیه تافی سیب، دسر تافی سیب، روش تهیه تافی سیب، آموزش تهیه دسر خامه و قهوه، دسر ایرانی خامه و قهوه، دسر قهوه و خامه، طرز تهیه دسر آشپزی در خانه، آموزش درست کردن غذا، آموزش درست کردن غذاهای مختلف، آموزش درست کردن غذاهای مشهدی، دیگچه مشهدی، پختن غذا، چگونه دیگچه مشهدی درست کنیم؟، panna cotta، چگونه موس شکلات درست کنیم ؟، آموزش دسر موس شکلات، مواد لازم دسرموس شکلات، آموزش درست کردن دسر موس شکلات، روش تهیه ی دسر موس شکلات، آموزش طرز تهیه دسرموس شکلات،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic