آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 14 فروردین 1391 :: نویسنده : Z A

دلمه کوکیلاژ سبزی

دلمه کوکیلاژ سبزی


مواد لازم :

کوکیلاژ (ماکارونی به شکل صدف)          350 گرم

اسفناج پاک کرده                                500 گرم

سبزی معطر خرد شده                  2 تا 3 قاشق سوپخوری (نعناع، ترخان و جعفری)

سیر کوبیده نرم                                 1 قاشق غذاخوری

نان سفید بریده شده                             2 تا 3 برش

تخم مرغ پخته شده سفت                       2 عدد

پنیر گریور رنده شده                           100 گرم

شیر                                               1 استکان

خامه                                              100 گرم

کره                                                50 گرم

پودر کاری                                       1 قاشق مرباخوری

نمک وفلفل                                        به مقدار کافی

طرز تهیه :

اسفناج را ریز خرد می نمائیم. کره را در تابه مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود . سیر کوبیده را در کره ریخته هم میزنیم تا کمی سرخ شود. اسفناج را اضافه کرده مخلوط می کنیم می گذاریم آب اسفناج کاملا تبخیر شده کمی سرخ گردد . سبزی های معطر را که قبلا خورد کرده ایم را اضافه می نمائیم. پودر کاری و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم و مایه را می چشیم . نمک آنرا اندازه می نمائیم . تابه را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغ پخته شده را در مایه اسفناج رنده می نمائیم. دور نان را با قیچی می بریم ، مغز آنرا در شیر حل کرده در مایه سبزیجات می ریزیم و مخلوط می کنیم. ظرف متناسب با ماکارونی را آب می ریزیم، 1 تا 2 قاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک را در آب ریخته ظرف را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید. ماکارونی را در آب جوشان ریخته و حرارت را ملایم می کنیم در حدود 10 تا 15 دقیقه می گذاریم ماکارونی بجوشد و مغز آن کاملا پخته و نرم شود ، بعد آن را در صافی ریخته و کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم ، با قاشق کوچک میان هر کوکیلاژ را مقداری از مایه آماده شده می ریزیم و آن را در ظرف نسوز مناسبی می چینیم . همچنین خامه و پنیر گریور رنده شده را روی آن می پاشیم . فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم نموده ظرف را روی آخرین پنجره فر از طرف بالا قرار می دهیم. در حدود 30 دقیقه کافی است که پنیر آب شده روی کوکیلاژها کمی طلائی شود.





نوع مطلب : انواع دلمه و سوفله، 
برچسب ها : دلمه کوکیلاژ سبزی، دلمه کوکیلاژ، سبزی، پنیر گریور، پنیر، گریور، پودر کاری، اسفناج، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، چطور، چگونه، دلمه، سوفله، پیاز، نمک، فلفل، دلمه یونانی، پیازچه، كشمش، برگ مو، آب لیمو، جعفری، برنج، سفیده تخم مرغ، زرده تخم مرغ، سس سفید، پنیر پیتزا، سوفله بادمجان، گوشت چرخ كرده، زرشك، گردو، گوجه فرنگی، روغن، ‌بادمجان، کره، خامه، آرد سفید، سـوفله سوسیس و پـنیر، ذرت، مایه خمیر، نخودفرنگی، تخم‌مرغ، نعنا خشك، آویشن، سوفله سیب‌زمینی درسته، برگ انگور، برگ، محتویات، لپه، دولمه، تازه، برگ تازه، برگ درخت انگور، تاک، سبز، برگ سبزِ، دلمه کلم برگ،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو