آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 26 فروردین 1391 :: نویسنده : Z A

نان فانتزی

نان فانتزی


مواد لازم برای تهیه مایه خمیر :

تخم مرغ                                            1 عدد

مایه خمیر                                           1 قاشق چایخوری

هل كوبیده ( اسانس دلخواه )                      1/2 قاشق چایخوری

نمك                                                  1/8 قاشق چایخوری

كشمش                                               چند عدد  

مواد لازم برای تهیه خمیر :

آرد                                                  3 پیمانه

كره (روغن جامد آب كرده )                     1/2 پیمانه

آب                                                  1/2 پیمانه

شكر                                                1/4 پیمانه

دارچین                                             مقداری

وانیل (پوست پرتقال رنده شده)                  مقداری

میخك                                                 مقداری

طرز تهیه مایه خمیر :

مایه خمیر را با كمی شكر و 1/2 قاشق غذاخوری آرد مخلوط كرده در آب نیم گرم مخلوط می كنیم رویش را پوشانده به مدت 10 الی 15 دقیقه در جای گرم می گذاریم تا به عمل آید.

طرز تهیه خمیر نان :

تخم مرغ، روغن (كره) ، شكر ، هل و نمك را مخلوط می كنیم. وقتی حباب به وجود آمد، مایه خمیر را به آن اضافه می كنیم. نباید مایه خمیر زیاد هم بخورد. آرد را به تدریج اضافه می كنیم. ( می توانیم از گردو و سبزیجات تازه و كشمش قبل از اینكه  آرد را به آن اضافه كنیم، استفاده كنیم.) مواد را ورز می دهیم. خمیر را گلوله می كنیم (طوری گلوله می كنیم كه وسطش فضا ایجاد شود.) و به مدت تقریبا دو ساعت در هوای آشپزخانه می گذاریم ور آید و حجمش دو برابر شود. خمیر را می توانید به اشكال مختلف در آورده و روی آن را زرده یا سفیده تخم مرغ زده شده زده و در صورت تمایل كنجد بزنید و  به مدت 15 تا 25 دقیقه در قسمت وسط فری كه از 15 دقیقه قبل روی دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد روشن كرده اید و كف فر یك كاسه آب گذاشته اید ( برای اینكه نان ها خشك نشود ) قرار دهید. وقتی روی نان ها طلایی شد نان ها آماده است .





نوع مطلب : انواع نان، 
برچسب ها : نان فانتزی، میخك، آرد، مایه خمیر، نان زنجفیلی، نان، زنجفیلی، نان زنجفیل، زنجفیل، ماست، زرده تخم مرغ، شیر، زعفران، زنجبیل، خمیر ترش، روغن، بیكینگ پودر، وانیل، آرد گندم، آرد ذرت، آرد سبوس دار، آب، مخمر، نمك، شكر، تخمیر، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، چطور، چگونه، ورز، ورز دادن، خشك، سفت، شل، آبكی، استراحت دادن، نان شیرمال، شیرمال، انواع نان، نان های خوش مزه، خمیر مایه، خمیر مایع، خمیرمایه، زرده ی تخم مرغ، كره، تخم مرغ، آب گرم،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic