آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 27 فروردین 1391 :: نویسنده : Z A

کیک وانیلی

کیک وانیلی

مواد لازم :

شیر                                          1 پیمانه

شکر دانه ریز                              2 پیمانه

آرد سفید                                    2/5 پیمانه

روغن مایع                                 نصف پیمانه (یا کره 100گرم)

تخم مرغ                                    3 عدد درشت

بیکینگ پودر                               1 قاشق مربا خوری

وانیل                                        نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

قالب مناسبی را چرب و آرد پاشی کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن نمائید. آرد و بیکینگ پودر را با هم دو تا 3 بار الک کنید. زرده و سفیده های تخم مرغ را با دقت جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را به چند پر نمک تا جایی بزنید که کاملاً سفت و سفید شده از ظرف برنگردد. زرده ها را به همراه وانیل و شکر با هم زن زده تا به خورد هم رفته و مایع چسبناکی حاصل شود. به تدریج روغن مایع را به زرده های تخم مرغ افزوده و با هم بزنید تا یکدست شده و رنگ آن روشن تر شود. سپس شیر را نیز به تدریج افزوده و با مواد مخلوط کنید. به تدریج آرد را افزوده و با دست آرام هم زده. در آخر سفیده های تخم مرغ را نیز افزوده و به حالت دورانی و بسیار آرام مواد را با هم مخلوط کنید تا پف مواد نخوابد. مواد را داخل قالب ریخته و در پنجره وسط فر به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید. 

نكاتی در مورد كیك وانیلی :

1) از کشمش ، گردو و یا میوه های شکری نیز می توانید استفاده کنید که در مرحله آخر به مواد اضافه کنید.

2) مواد کیک را می توانید دو قسمت کرده و با کاکائو یا قهوه مخلوط کرده و کیک دورنگ درست كنید.

3) به جای شیر می توانید از آب پرتقال و کمی رنده پوست پرتقال استفاده کنید .

4) اگر تخم مرغ های شما کوچک بود می توانید از 4 تخم مرغ استفاده کنید.





نوع مطلب : آموزش کیک پزی، 
برچسب ها : کیک وانیلی، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، شکر، پودر، نمک، شیر، کاکائو، کاکایو، نسکافه، خامه، آرد، روغن، تخم مرغ، شمع، همزن، مخلوط، مخلوط کردن، پوک شدن، عکس کیک، آموزش پخت کیک، آموزش کیک پزی، قیف، گیلاس، تزیین، تزیین کیک بلک فارست، تزئین کیک بلک فارست، شکلات، تلخ، حل شدن، شکلات تلخ، بن ماری، بن ماری کردن، قالب، قالب کیک پزی، چطور، چگونه، انواع کیک، کیکهای خوشمزه، کرم روی کیک، کرم کیک، خامه روی کیک، هم زدن، هم زن، وانیل، بیکینگ پودر، کیک، کارامل، رولت، ترافل کاکایویی، ترافل کاکائویی، دستورکیک ها، دستورکیکها، دستورپخت کیک، آموزش انواع کیک، آموزش کیک و شیرینی، انواع کیک تولد، تهیه کیک، تهیه کیک نارگیلی، دستور، دستور تهیه کیک، دستور تهیه کیک نارگیل، دستور تهیه کیک نارگیلی، دستور پخت شیرینی، دستور پختن شیرینی، دستور پخت کیک، دستور کیک، طرز تهیه انواع شیرینی، طرز تهیه انواع کیک، طرز تهیه انواع کیک و شیرینی، کیک نارگیلی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات