آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 27 فروردین 1391 :: نویسنده : Z A

تورندو با سس گشنیز و ترخون ( فرانسوی)

تورندو با سس گشنیز و ترخون ( فرانسوی)


مواد لازم :

پیاز                                      1 عدد

زرده تخم ‌مرغ                         2 عدد

فیله گوساله                             250 گرم

كره آب شده                            100 گرم

قارچ                                    100 گرم

سیر له شده                            1 تا 2 حبه

سس گوجه ‌فرنگی                    نصف پیمانه

سركه                                   نصف پیمانه

نمك و فلفل                            به میزان لازم

ترخون و گشنیز خرد شده           3 تا 4 قاشق غذاخوری

فلفل‌ سیاه                              1 قاشق چایخوری

روغن مایع                           1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

گوشت را نیم ساعت در فلفل‌ سیاه بخوابانید. پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه‌ فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. آن‌ گاه آن را بردارید و بگذارید خنك شود. بعد زرده تخم‌ مرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ‌ماری داغ كنید. كره را كم‌ كم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی غلیظ به دست آید. آن‌ گاه ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه ‌ای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب ‌زمینی پخته یا سرخ كرده‌ روی میز بگذارید و سرو كنید.





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : تورندو با سس گشنیز و ترخون ( فرانسوی)، تورندو با سس گشنیز و ترخون، تورندو با سس گشنیز و ترخون فرانسوی، تورندو با گشنیز و ترخون، تورندو با گشنیز و ترخون ( فرانسوی)، تورندو با سس گشنیز، تورندو با سس ترخون ( فرانسوی)، تورندو با سس گشنیز ( فرانسوی)، فیله گوساله، فلفل‌ سیاه، سركه، خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، رمز، رموز، شیوه، روش، راه، لذیذ، خوش مزه، طعم، بامزه، بو، روغن، مقدار، پیمانه، لازم، درس آشپزی، کدبانو، در خانه، آشپزخانه، دستور پخت غذاهای خارجی، سایت آشپزی، سایت آموزش آشپزی مایکروفر، آشپز باشی، khanedar، عکس غذا، تصاویر، آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه، غذاهای ساده، سرآشپز، آشپزی آسان، آشپزی خارجی غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، www.khoonedar.mihanblog.com، خانه داری موفق، مدیرت خانه، خوشمزه، غذاهای خوشمزه، تصویر، عکس، عکس ها، دستور تهیه، تهیه، انواع نان، انواع غذاهای دستور پخت غذاهای خارجی، طرز تهیه غذاهای خارجی، آموزش پخت غذاهای خارجی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای خوشمزه، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع، پیاز خرد شده، گوشت، ماهی تابه، مایکروویو، بشقاب، آموزش آشپزی برای مبتدی، آموزش آشپزی، غذاهای آشپزی اینترنتی، خارجی، آموزش آشپزی نوین، آموزش انواع غذاها، آموزش غذاهای فرنگی، آموزش مجانی آشپزی، آموزش نحوه پخت انواع غذا، آموزش پخت انواع غذاهای خارجی، آموزش پخت خارجی، آموزش غذاهای جدید خارجی، آموزش غذاهای خارجی، آموزش آشپزی مدرن، انواع غذا، انواع غذاهای خوشمزه، آموزش رایگان آشپزی، آموزش رایگان، انواع غذاهای سبزیجات، انواع، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه خارجی، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی، به روزترین سایت آشپزی، غذای خارجی، انواع غذای خارجی، آشپز خارجی، آشپزی با مایکروفر و ماکروویو، آشپزی جدید، آشپزی خارجی، آشپزی فرنگی غذا، آموزش پخت غذای خارجی، پخت انواع غذاهای خوشمزه، دستور پخت، آموزش درست کردن اوشی، آموزش درست کردن غذا، آموزش پخت انواع غذا، درست کردن اوشی غذای تاجیکها، سایت آموزش آشپزی، عکس اوشی، غذاهای خارجی، غذای تاجیکسانی، نحوه تهیه اوشی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات