آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 29 فروردین 1391 :: نویسنده : Z A

پیتزای رنگی

پیتزای رنگی


مواد لازم خمیر:

آرد سفید                             2 لیوان

آرد سبوس دار                      1 لیوان

خمیر مایه                           1 قاشق غذاخوری

شکر                                 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون                       2 قاشق غذاخوری

آب ولرم                             1 لیوان

نمک                                 نصف قاشق چای خوری

مواد لازم روی پیتزا:

فلفل سبز تند                                1 عدد

پیاز                                          1 عدد

گوشت چرخ کرده                         200 گرم

پنیر پیتزا                                    200 گرم

قارچ                                         150 گرم

پودر سیر                                    خیلی کم

آویشن ، اورگانو ، ریحان خشک         به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه                           به میزان لازم

زیتون سیاه حلقه ای                       2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای رنگی                        از 3 رنگ نصف یک عدد

طرز تهیه خمیر:

آرد سفید، آرد سبوس دار، شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید تا هم مواد به خوبی ترکیب بشن و هم بینشون هوادهی بشه. روغن زیتون رو اضافه کنید و خوب مواد رو به روغن آغشته کنید. آب و نمک رو به مواد اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه خوب با دست ورز بدین. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید حدود 1 ساعت تو دمای آشپزخونه استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.

طرز تهیه :

پیاز رو خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت بدید. بعد گوشت رو اضافه کنید و هم بزنید تا اون هم تفت داده بشه. نمک و فلفل و پودر سیر رو اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید. فلفل های دلمه ای رو به صورت خلال یا نگینی خرد کنید. فلفل های تند رو هم ریز خرد کنید و به فلفل های دلمه ای اضافه کنید. قارچ ها رو بشویید و پوستش رو بکنید و به ورقه های خیلی نازک ببرید. خمیر رو به اندازه سینی و به ضخامت تقریباً 3 میلیمتر باز کنید. (اگه سینی تون از نوع نچسبه نیازی به چرب کردن نیس در غیر این صورت یه مقدار با روغن زیتون یا روغن معمولی چرب کنید.) روی خمیر رو با مقدار کمی سس گوجه فرنگی (کچاپ) بپوشونید. دو سوم از پنیر پیتزایی که می خواهید برای این سینی استفاده کنید روی کچاپ بریزید. گوشت رو به صورت یکنواخت روی پیتزا پخش کنید. بعد فلفل دلمه ای ها رو روی گوشت بریزید. بذارید رنگ فلفل دلمه ای ها به صورت تصادفی توزیع بشه. روی اون هم قارچ های ورقه شده رو بچینید. دقت کنید که ورقه های قارچ خیلی نازک باشه تا موقع پختن آب نندازه. یه مقدار هم زیتون سیاه بپاشید روی پیتزا. یک سوم باقیمونده از پنیر پیتزا رو بریزید روی مواد و کمی هم آویشن ، اورگانو ، ریحان خشک بپاشید .فر رو از قبل با حرارت 150 درجه گرم کنید. گریل رو هم روشن کنید. پیتزا رو بذارید روی اولین طبقه (پایین ترین طبقه) یه مقدار که روی اون طلایی شد، گریل رو خاموش کنید و سینی فر رو منتقل کنید به بالاترین طبقه و بذارید حدود 20 دقیقه با حرارت پایین فر بپزه.





نوع مطلب : انواع پیتزا و پیراشکی، 
برچسب ها : پیتزای رنگی، پیتزا رنگی، آرد سبوس دار، آویشن، اورگانو، ریحان خشک، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، فلفل دلمه ای، چطور، چگونه، پیتزا مخصوص، پیتزا، مخصوص، سیب زمینی، گوجه، رب، گوشت، گوشت چرخ کرده، ذرت، نخودفرنگی، پیاز، سس، رب گوجه فرنگی، سس سفید، قارچ، فلفل دلمه، نمک، فلفل، آویشن، پنیر، خمیر، خمیر پیتزا، pizza، انواع پیتزا و پیراشکی، چرب، کم روغن، قالب، پیراشکی، پف، روغن، سیر، سس قرمز تند، سوسیس، پنیر خرد شده، موزارلا، سویا، انواع پیتزا، انواع پیراشکی، آموزش انواع پیتزا،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات