تبلیغات
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی - رولت
آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 :: نویسنده : Z A

رولت

رولت


مواد لازم:

آرد                                 3/4 پیمانه

شكر                               3/4 پیمانه

تخم مرغ                          4 عدد

بیكینگ پودر                     1/2 قاشق چای خوری

وانیل                              1/2 قاشق چای خوری

موادلازم خامه :

خامه                                   100 گرم

پودر قند                               2 قاشق غذا خوری

وانیل                                  1/8 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای روی رولت:

آب                  2 پیمانه

پودر آگارآگار     1 قاشق مرباخوری

شکر                به میزان لازم

طرز تهیه كیك رولت:

همه مواد به جز آرد را داخل كاسه ریخته و با همزن با سرعت بالا 5 دقیقه بزنید اینقدر كه حجمش 2 برابر و سفید شود . آرد رو اضافه كنید خوب هم بزنید تا آرد مخلوط شود. فر رو روی 200 درجه سانتیگراد بگذارید و مواد رو روی سینی كه كفش آلومینیوم بهن كرده و جربش كرده اید بریزید و صاف كنید. به مدت 8 دقیقه بگذارید طبقه وسط اگر كم بود 2 دقیقه دیگر اضافه كنید. وقتی از فر خارج كردید همانطور كه داغه یه پارچه یا حوله نمناك یا با آلومینیوم لولش كنید و بزارید حسابی خنك شه بعد بازش كنید خامه  رو لاش بمالید و 5-6 ساعت بگذارید در یخچال بمونه. میتونید از برشهای موز و یا مغز گردو نیز در وسط رولت استفاده كنید . در نهایت بعد از لول كردن مقداری خامه زده شده را روی آن كشیده و با میوه تزیین كنید .

طرز تهیه خامه :

پودر قند، خامه  و وانیل را مخلوط کرده، آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه  یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه  نرم شود سپس آن را با همزن برقی با دور كند به مدت 1 الی 2 دقیقه بزنید .سپس با دور تند به مدت 10 دقیقه زده تا فرم مورد نظر به دست بیاید.( جای پره های همزن روی خامه  بماند )

طرزتهیه روی رولت :

ابتدا آب را روی حرارت بجوش آورده سپس پودر آگارآگار را افزوده و حدود 10 تا 15 دقیقه زمان می دهیم تا بجوشد و حالت ژلاتینی پیدا کند ، برای تست می توانید کمی از آنرا روی ظرف سردی بریزید در مدت 20 تا 30 ثانیه باید بسته شود اگر غیر از این بود مقدار پودر را بیشتر کنید. بعد از این زمان شکر را افزوده تا جایی که به نظر شیرینی آن كافیست . ژله را از روی حرارت بر می داریم. بعد از 1 دقیقه سرد شدن با قاشق آن را روی میوه ها میریزیم.





نوع مطلب : انواع رولت، 
برچسب ها : رولت، پودر آگارآگار، خامه، شیرینی خامه ای لقمه ای، شیرینی خامه ای، لقمه ای، شیرینی خامه و لقمه ای، آرد گندم، طرز تهیه شیرینی، khanedar، کلوچه، شکلات، عسل، آموزش درست کردن شیرینی، چگونه شیرنی درست کنیم؟، دستور تهیه شیرینی، هنرشیرینی پزی، شیرینی های خوشمزه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، دستور تهیه، طرز تهیه، کاکائو، قهوه، نسکافه، کشمش، نمک، گل شکر، خونه دار، خانه دار، دستورشیرینی خشک، خانه، مدیر، مدیرت، منزل، دستورشیرینی، خونه، دار، khoonedar.mihanblog.com، تزیین، تزئین، شیرنی خانگی خوشمزه، گالری، تخم مرغ، حلوا، کرم، شیرین، وانیلین، آرد، آردسفید، ماست، شیر، میوه، خرما، روغن، فر، مایکروفر، پختن، پخته، کیک های ساده، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری خانه دار، شیرینی گردویی، شیرینی‌ مربایی، شیرینی خانگی، شیرینی پفکی شکلاتی، رنگینک، شیرینی شکلاتی با پسته شامی، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، مایکروویو، شكر،
لینک های مرتبط :

دوشنبه 1 آبان 1391 10:04 ب.ظ
این و دارم درست میکنم عکسشو واستون میفرستم
با اجازه میخوام بذارمش تو وبلاگم طرز تهییشو
Z Aاختیار دارید خواهش می کنم
پنجشنبه 27 مهر 1391 10:38 ب.ظ
bebakhshid manzoreton az mavade roye rolet chie?
mishe hazfesh konam?
Z Aآره عزیزم میتونید حذفش کنید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :