تبلیغات
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی - چلو دیزی (غذای کاشانی)
آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 4 اردیبهشت 1391 :: نویسنده : Z A

چلو دیزی (غذای کاشانی)

چلو دیزی (غذای کاشانی)


مواد لازم :

برنج                                4 پیمانه

لوبیای چشم بلبلی                  2 پیمانه

گوشت بره ( سردست یا ران)     نیم کیلو

پیاز                                  2 عدد متوسط

زردچوبه                            3 قاشق چایخوری

نمک                                 به مقدار لازم

روغن                               100 گرم (نصف لیوان معمولی)

طرز تهیه :

پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می ‌کنیم تا طلایی شود. سپس زردچوبه را در آن تفت می ‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیای چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می‌ کنیم و می‌ گذاریم با حرارت ملایم بپزد. پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می ‌کنیم و می‌ گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود. پس از پخت کامل گوشت و لوبیای چشم بلبلی، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی‌ مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می‌ کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می ‌گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن ‌را با حرارت ملایم دم می ‌کنیم. پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : چلو دیزی (غذای کاشانی)، چلو دیزی غذای کاشانی، چلو دیزی کاشانی، چلو دیزی ( کاشانی)، چلو دیزی، لوبیای چشم بلبلی، خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، فوت و فنهای خانه داری، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، رمز، رموز، شیوه، روش، راه، لذیذ، خوش مزه، طعم، بامزه، بو، روغن، مقدار، پیمانه، لازم، درس آشپزی، کدبانو، در خانه، آشپزخانه، آشپز باشی، khanedar، عکس غذا، تصاویر، مغزپخت، آش، خوراک، غذاهای ساده، سرآشپز، لپه، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، لوبیا، برنج، خیار، زمان، اندازه، سنتی، غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، www.khoonedar.mihanblog.com، وخانه داری موفق، مدیرت خانه، خوشمزه، تصویر، عکس، عکس ها، دستور تهیه، تهیه، انواع نان، انواع غذاهای، سینه مرغ، اسفناج، غذا، نخود فرنگی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای دستور پخت غذاهای ایرانی، سایت آشپزی، سایت آموزش آشپزی ایران، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع، پیاز خرد شده، گوشت، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، آموزش آشپزی برای مبتدی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، آموزش آشپزی نوین، آموزش انواع غذاها، آموزش مجانی آشپزی، آموزش نحوه پخت انواع غذا، آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی، آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه، آموزش پخت، آموزش غذاهای جدید ایرانی، آموزش غذاهای سنتی، آموزش آشپزی مدرن، انواع خورش، انواع غذا، انواع غذاهای خوشمزه، آموزش رایگان آشپزی، آموزش رایگان، انواع غذاهای سبزیجات، انواع، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی، به روزترین سایت آشپزی، غذای ایرانی، انواع غذای محلی، آشپز ایرانی، ایرانی، آشپزی آسان، آشپزی، آشپزی اینترنتی، آشپزی با مایکروفر و ماکروویو، آشپزی جدید، آشپزی سنتی، آموزش پخت غذاهای ایرانی، آموزش پخت غذای ایرانی، پخت انواع غذاهای خوشمزه، دستور پخت غذا،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :