آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391 :: نویسنده : Z A

مربای بالنگ

مربای بالنگ

مواد لازم:

تخم مرغ             1 عدد

دانه هل               8 عدد

بالنگ                 3 كیلو

شکر                   2.5 كیلو

آب لیموترش          نصف فنجان

طرز تهیه مربا با بالنگ خشک:

بالنگ را یک روز در آب سرد خیس می کنیم تا کاملاً نرم شود. بعد با کارد تیزی روی پوست آن را می تراشیم و نه آنکه به کلی پوست آن گرفته شود زیرا هر قدر پوست آن بیشتر گرفته شود عطر آن کمتر می شود بعد بالنگ را در آبجوش دوباره می جوشانیم تا مغز آن پخته و نرم شود 10 تا 12 ساعت آن را در آب سرد می ریزیم دو سه بار آب آن را عوض می کنیم و کمی از آن را می چشیم باید تلخی نداشته باشد. بعد پارچه روی میز می کشیم و بالنگ ها را روی پارچه می چینیم تا آب زیادی آن گرفته شود و بالنگ آماده شده را وزن می کنیم و دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم یعنی به نسبت 1.5 کیلو بالنگ 3 کیلو شکر کافی است شکر را در ظرفی می ریزیم 6 لیوان آب روی آن می ریزیم و یکی دو عدد سفیده تخم مرغ با آن مخلوط می کنیم و شربت را می جوشانیم و از پارچه نازک رد می کنیم تا شکر تمیز شود بعد بالنگ های آماده را در این شربت می ریزیم و می جوشانیم تا شربت کاملاً غلیظ شده قوام بیاید و در آخر کار نصف استکان آبلیمو و چند دانه هل در آن می ریزیم و چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم و بعد از سرد شدن در شیشه می ریزیم.

طرز تهیه مربا با بالنگ تازه:

بالنگ را چهار قاچ می کنیم و قسمت تخم و لیزی وسط آن را می گیریم و باریک باریک به پهنای 3 تا 4 سانت می بریم و قطعه را به شکل لوزی یا چهار گوش خرد می کنیم  در صورتی که بخواهیم مربا ترد شود آن را 10 تا 12 ساعت در آب آهک می خوابانیم و در صورتی که بخواهیم نرم شود آب آهک لازم ندارد. در صورت گذاشتن در آب آهک آن را چند بار می شوئیم و بعد دوباره در آب می جوشانیم مغز آن نرم که شد 24 ساعت آنها را در آب سرد می ریزیم و مرتب آب آن را عوض می کنیم و می چشیم تلخی آن که گرفته شد آنها را روی پارچه پهن می کنیم که آب آن گرفته شود بعد دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم و 6 لیوان آب روی آن می ریزیم و یکی دو عدد سفیده تخم مرغ با آن مخلوط می کنیم و شربت را می جوشانیم و از پارچه نازک رد می کنیم تا شکر تمیز شود بعد بالنگ های آماده را در این شربت می ریزیم و میجوشانیم تا شربت کاملاً غلیظ شده قوام بیاید و در آخر کار نصف استکان آبلیمو و چند دانه هل در آن می ریزیم، چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم و بعد از سرد شدن در شیشه می ریزیم. این مربا نیازی به دم كشیدن ندارد، دم گذاشتن این مربا باعث تیرگی رنگ آن میشود كه چندان مقبول نیست.

طرز تهیه آب آهک:

به نسبت هر یک کیلو بالنگ یک کیلو آهک را در 5 تا 6 لیوان آب سرد حل می کنیم به هم می زنیم و می گذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بالنگ می ریزیم و بعد 2 تا 3 ساعت بالنگ را مطابق دستور بالا آماده می کنیم.





نوع مطلب : انواع مربا و مارمالاد، 
برچسب ها : مربای بالنگ، مربا بالنگ، مربا، بالنگ، مارمالاد سیب و توت فرنگی، مارمالاد سیب، توت فرنگی، مارمالاد، سیب و توت فرنگی، آبلیمو، شكر، كیوی، بهارنارنج، مربای، مرباهای خوشمزه، انواع مربا، انواع مارمالاد، مربای توت فرنگی، مربای پوست پرتقال، مربای تمشك، مربای به، مربای آلبالو، مربای كیوی، مربای بهار نارنج، آب، آهك، آب لیمو، آلبالو، تمشك، قوام، قوام آمدن، شكرك، شكرك زدن، پیمانه، مخلوط میوه، شیشه، مجموعه عکس، عکس های جذاب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، چطور، چگونه، jam، apple، strawberry، kiwi، suger، water، lime، morabba، orange، how، make، balang، peymane، tameshk، دانه هل،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic