آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 6 آذر 1390 :: نویسنده : Z A
مواد لازم:
آب                                 4 پیمانه
برنج قهوه‌ای                      1پیمانه
نمك                                نصف قاشق چای‌خوری
روغن گیاهی                     2 قاشق چای‌خوری
پیازچه خردریزشده              1 پیمانه
سیر ریز شده                     1 حبه
جعفری خرد شده تازه           2 قاشق غذاخوری
تخم‌میوه كاج                      2 قاشق غذاخوری
كشمش بی‌دانه                    2 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده تازه              1 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه                  ‌ 1 قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو             نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه                          نصف قاشق چای‌خوری
سس كچاپ                       450 گرم
برگ مو                           24 عدد، بزرگ
نمك                                8/1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه :

درون قابلمه بزرگی، آب راجوش آورده، برنج ونصف قاشق چای‌خوری نمك را درون آن بریزید. درب ظرف را بگذارید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی كه آب آن جذب شود، با حرارت كم بجوشانید. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در دمای اتاق بگذارید تا خنك شود. روغن را درون تابه‌ای، روی حرارت متوسط قرار داده و گرم كنید، سپس پیازچه را درون آن ریخته و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه نرم شود حرارت دهید. سپس سیر را به ظرف اضافه كرده و یك دقیقه آن را تفت دهید. یك چهارم از مخلوط پیازچه و سیر را نگه‌دارید و مابقی را به برنج قهوه‌ای اضافه كنید. سپس جعفری و 7 تركیب دیگر را به مخلوط برنج اضافه كنید. یك چهارم مخلوط سیر و پیازچه را كه از قبل كنار گذاشته بودید با سس گوجه فرنگی و یك هشتم قاشق چای‌خوری فلفل، درون تابه‌ای ریخته و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید. برگ‌های مو را خوب شسته و خشك كنید. به اندازه یك قاشق غذاخوری از مخلوط برنج را در وسط برگ بریزید و ادامه برگ را روی آن (در قسمت مركز)‌ تا كنید. دلمه‌ها را درون مخلوط سس قرار دهید درب ظرف را گذاشته و به مدت 20 دقیقه آن‌ها را روی حرارت كم بجوشانید.





نوع مطلب : انواع دلمه و سوفله، 
برچسب ها : دلمه یونانی، آشپزی خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، آموزش آشپزی، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، طرز تهیه قرمه سبزیفوت و فنهای خانه داری، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، رمز، رموز، شیوه، روش، راه، لذیذ، خوشمزه، خوش مزه، طعم، بامزه، بو، روغن، مقدار، پیمانه، لازم، درس آشپزی، کدبانو، در خانه، آشپزخانه، شله، شله مشهدی، آش مشهدی، سوپ مشهدی، شله قلمکار، دیزی، برانی، مغزپخت، آش، خوراک، غذاهای ساده، پیتزا مخصوص، پیتزا، مخصوص، سرآشپز، جوجه کباب، آبگوشت، لپه، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، لوبیا، برنج، خیار، سالاد، سالاد فصل، الویه، سوسیس، کالباس، همبرگر، تند، شیرین، تلخ، شور، سس، آبکی، دم، دم کردن، دم کن، دم کشیدن، زمان، اندازه، صافی، گاز، مایکروفر، قاشق، چای، چنگال، چینی، ظرف، سینی، پیاله، لیوان، آب، سرد، گرم، داغ، ولرم انواع پاستا، انواع کوکو، انواع سوپ، انواع سالاد، دستور پخت قیمه، طرز تهیه آبگوشت، دستور پخت ماکارونی، آشپز باشی، khanedar، غذاهای خوشمزه، عکس غذا، تصاویر غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، www.khoonedar.mihanblog.com خانه داری موفق، مدیرت خانه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، picture، pic، pics، انواع نان، انواع غذاهای غذا فرنگی دستور پخت غذاهای خارجی، طرز تهیه غذاهای خارجی، آموزش پخت غذاهای خارجی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای خوشمزه، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات