آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391 :: نویسنده : Z A

خاگینه سیب زمینی

خاگینه سیب زمینی


مواد لازم :

سیب‌ زمینی                       300 گرم

وانیل                               نصف قاشق چایخوری

زعفران غلیظ                     1 قاشق مرباخوری

بیكینگ ‌پودر                      1 قاشق مرباخوری

ماست                              1 قاشق غذاخوری

تخم‌ مرغ                            2 عدد

مواد میانی خاگینه :

دارچین                            1 قاشق مرباخوری

گردوی خرد شده                 1/3 پیمانه

پسته خرد شده                    1/4  پیمانه

مواد لازم برای شربت :

شكر                              1 پیمانه

آب                                1 پیمانه

زعفران دم‌ كرده                1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

سیب‌ زمینی‌ ها را شسته با مقداری آب بپزید، آن‌ها را پوست گرفته و ریز رنده كنید تا نرم شود. ماست، بیكینگ‌ پودر، زعفران دم‌ كرده وانیل و یك تخم‌ مرغ را به آن اضافه كرده و خوب مواد را مخلوط كنید حال تخم‌ مرغ دوم را بیفزایید و خوب مخلوط كنید. نیمی از مواد را داخل تابه‌ ای به ابعاد 20×10 ریخته و روی مواد مخلوط، مواد میانی را پخش كرده، با نیمی دیگر از مخلوط خاگینه روی آن را بپوشانید. مواد را داخل فری كه از 15 دقیقه قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد از آماده شدن بگذارید تا خنك شود.

طرز تهیه شربت :

مخلوط آب و شكر را روی حرارت قرار دهید بعد از جوشیدن از روی حرارت بردارید. شربت گرم را روی خاگینه سرد بریزید. روی خاگینه آماده شده پودر دارچین الك كنید و با مخلوط مغز گردو و پسته تزئین كنید.





نوع مطلب : انواع املت و تخم مرغ، 
برچسب ها : خاگینه سیب زمینی، خاگینه، سیب زمینی، خاگینه ی سیب زمینی، پسته، زعفران، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?نان، نمک، فلفل، تخم مرغ، خامه، سفیده، زرده، املت، طعم دار، چطور، چگونه، کره، پختن، دستور پخت غذا، روغن، تابه، ماهی تابه، پیاز، سیر، سیب زمینی، تند، هم، املت قارچ آسیایی، فلفل هندی قرمز، مخلوط، خاگینه، نیم رو، سبزی، تره، جعفری، پیازچه، ادویه، نخودفرنگی، فنجان، خوشمزه، زیبا، خلاقانه، قاشق غذاخوری، به میزان لازم، دستور پخت، طرز پخت، آموزش، درست کنیم، تهیه کردن، درست، روغن زیتون، موسیر، شیر، انواع املت ها،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic