آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 24 اردیبهشت 1391 :: نویسنده : Z A

پیراشکی ماهی

پیراشکی ماهی


مواد لازم خمیر :

آرد سفید                           1.5 لیوان

آب                                  نصف لیوان

شیر خشک                        2 قاشق غذاخوری

شکر                               2 قاشق غذاخوری

کره نرم شده                      2 قاشق غذاخوری

خمیر مایه                          نصف قاشق غذاخوری

نمک                                نصف قاشق چای خوری

مواد لازم میانی :

ماهی (نوع دلخواه)               150 گرم پخته و بدون تیغ

فلفل سبز تند                       1 عدد

سیر                                 1 حبه

هویج                               1 عدد (کوچیک)

گشنیز خرد شده                   1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده                  1 قاشق غذاخوری

آبلیمو                               1 قاشق مرباخوری

زنجبیل تازه رنده شده            1 قاشق مربا خوری

زیره                                نصف قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه     به میزان لازم

طرز تهیه خمیر :

همه مواد فوق رو با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدین تا یه خمیر لطیف و یه دستی به دست بیاد. بعد روی خمیر رو بپوشونید و بذارید نیم ساعت تو دمای آشپزخونه بمونه تا ور بیاد.

طرز تهیه مواد :

ماهی رو بپزید یا سرخش کنید. استخوان ماهی رو بگیرید و گوشت ماهی رو ریش ریش کنید. هویج رو رنده کنید و بذارید بپزه. اون وقت ماهی و هویج رو با همه مواد لازم مخلوط کنید و با هم یك مقدار تفت بدید.

به اندازه یك نارنگی کوچیک از خمیر بردارید و با وردنه بازش کنید. اگه این کار رو با چاقو انجام میدید، ممکنه یه مقدار از اطراف خمیر اضافه بیاد که می تونید این اضافات رو برگردونید تو خمیر و بعد دوباره مورد استفاده قرار بدید. با یه چاقوی تیز شیارهایی در دو طرف خمیر ایجاد کنید. از مخلوط ماهی 2 قاشق بریزید وسط خمیر.


بعد لایه ها رو یکی یکی بخوابانید روی هم. یکی از سمت چپ یکی از سمت راست. البته هر کدوم از این لایه ها رو یك مقدار به سمت بالا بکشید که روی مایه رو بپوشونه. 


در مرحله آخر یك مقدار اون پایین رو که باز مونده فشار بدید تا شکلش تکمیل بشه. برای چشم ماهی هم می تونید از یك عدد فلفل سیاه درسته یا میخک استفاده کنید.


حالا ماهی ها رو به رنگ طلایی در میاریم برای این کار یك عدد زرده تخم مرغ رو با کمی شیر و زعفران مخلوط کنید و با برس بمالید روی ماهی ها. فر رو از قبل با حرارت 170 درجه گرم کنید و پیراشکی ها رو به مدت تقریباً نیم ساعت بذارید تو فر تا کاملاً بپزه. اگه نیاز بود گریل رو هم یه 5 دقیقه ای روشن کنید تا روی پیراشکی ها طلایی بشه.





نوع مطلب : انواع پیتزا و پیراشکی، 
برچسب ها : پیراشکی ماهی، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، فلفل دلمه ای، چطور، چگونه، پیتزا مخصوص، پیتزا، مخصوص، سیب زمینی، گوجه، رب، گوشت، گوشت چرخ کرده، ذرت، نخودفرنگی، پیاز، سس، رب گوجه فرنگی، سس سفید، قارچ، فلفل دلمه، نمک، فلفل، آویشن، پنیر، خمیر، خمیر پیتزا، pizza، انواع پیتزا و پیراشکی، چرب، کم روغن، قالب، پیراشکی، پف، روغن، سیر، سس قرمز تند، سوسیس، پنیر خرد شده، موزارلا، سویا، انواع پیتزا، انواع پیراشکی، آموزش انواع پیتزا،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو