آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 25 خرداد 1391 :: نویسنده : Z A

آش ساک(گرگان)

آش ساک(گرگان)

مواد لازم:

آب نارنج                     1 پیمانه

آرد                            2 پیمانه

نخود                          250 گرم

گوشت گوسفندی تازه       500 گرم

اسفناج                        2 کیلو گرم

سیر                           1 عدد کامل

پیاز                           1 عدد متوسط

جوش شیرین                1 قاشق چایخوری

نمک ، فلفل ، زردچوبه     به مقدار لازم

ادویه خورشی                به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا نخود را به مدت چند ساعت خیس کرده سپس با میزان لازم آب بجوشانید .در حین جوشیدن ، جوش شیرین را اضافه کنید تا پوست نخود جدا شود . بعد از نیم پز شدن ، داخل آب کش ریخته ، پوسته آن را جدا کنید . یعنی نخود نباید پوست داشته باشد. گوشت را خرد کرده همراه با پیاز تفت داده ، سرخ کنید فقط در حدی که بوی بد آن گرفته شود . نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه خورشی را اضافه کرده و حدود 2 تا 3 پیمانه آب به آن اضافه کرده ، اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود . در قابلمه ای آب ریخته ، بگذارید تا بجوشد ، آرد را با مقداری آب سرد حل کرده و در آب در حال جوش بریزید. و بعد اسفناج خرد شده را اضافه کنید و در زمان جوش آمدن اسفناج، نخود و گوشت نیم پز را اضافه کرده ، بگذارید کاملا لعاب دهد و در حین پخت گه گاهی هم بزنید . نیم ساعت آخر پخت ، سیر داغ را به همراه آب نارنج به ساک اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شعله را خاموش کرده و در ظرف مورد نظر بریزید .





نوع مطلب : انواع سوپ و آش، 
برچسب ها : آش ساک(گرگان)، آش ساک، گرگان، آش ساک گرگان، ساك، آش ساک گرگانی ها، نمک، فلفل، زردچوبه، اسفناج، خونه دار، آموزش تهیه سوپ، آموزش سوپ خامه قارچ، انواع جدید سوپ، تهیه سوپ خامه قارچ، سوپ خامه قارچ، آموزش تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی، روش تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی، سوپ قارچ و سیب زمینی، عكس سوپ قارچ و سیب زمینی، روش تهیه انواع سوپ، روش تهیه سوپ غلات، روش پخت سوپ، سوپ غلات، سوپهای ماه رمضان، طرز تهیه سبزی آش، سوپ، غذاهای سبک خانه دار، گوشت، بشقاب، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، انواع سوپ، سوپ خوشمزه، سوپ ساده، سوپ آبکی، سوپ جو، لعاب، زودپز، پیازچه، خامه ترش، طرز تهیه غذا، آموزش آشپزی، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، خانه، دستور، طرز، نکته، راه کار، طریقه، لذیذ، خوش مزه، طعم، ذرت، طرزتهیه ی سوپ، طرزتهیه سوپ، روش درست کردن سوپ، سرآشپز، لپه، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، آبکی، اندازه، لیوان، آب، سرد، گرم، داغ، غذاهای جدید، طرز تهیه خوشمزه، چگونه آش رشته درست کنیم، آش رشته خوشمزه درست کنیم، رشته، غذاهای خوشمزه، دستور پخت، انواع، پیاز خرد شده، تره فرنگی، گشنیز، شوید، جعفری، مقدار، پیمانه، لازم، درس آشپزی، کدبانو، در خانه، آشپزخانه، غذاهای ساده، آب داغ، سبزی، سبزی های معطر، تره، ریحان، تلخون، نخودفرنگی، عکس، تصاویر، عکس ها، دستور تهیه، طرز تهیه، سینه، مرغ، غذا، فرنگی، ولرم، آشپز باشی، khanedar، مدیرت خانه، خوشمزه، تصویر، طرزتهیه آش رشته، رشته آش، نعناداغ، نعناء، پیازداغ، عدس، لوبیا، نخود، آش رشته،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات