آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 31 خرداد 1391 :: نویسنده : Z A

ته چین پاستا

ته چین پاستا

مواد لازم:

پاستا یا فتو چینی                        1 بسته

پنیر پیتزا                                 1 بسته

ماست چکیده                             1 پیمانه

زرده تخم مرغ                             2 عدد

زعفران                                   کمی

نان یا سیب زمینی جهت ته دیگ      مقداری

روغن                                    به میزان لازم

مایه گوشتی ماکارونی                  به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پاستا را آب پز می کنیم مثل تهیه ماکارونی. تا حدی که نرم شود بعد آبکش می کنیم. سپس ماست ، زرده تخم مرغ ، زعفران رابا هم مخلوط می کنیم و همه پاستاها را با این مایه بخوبی مخلوط می کنیم. سپس ته قابلمه را چرب می کنیم و بعنوان ته دیگ از نان یاسیب زمینی استفاده می کنیم. سپس کمی از مایه گوشتی را روی ته دیگ می ریزیم تا طعم و رنگ ته دیگ را بهتر کند. بعد نیمی از پاستاهای آغشته به مواد ته چین را روی ته دیگ می ریزیم و کمی با دست فشرده می کنیم. سپس نیمی از پنیر پیتزای رنده شده را روی پاستاها می ریزیم و باز هم فشار می دهیم. مجدداً بقیه پاستاها را می ریزیم و دوباره پنیر پیتزا اضافه می کنیم . در انتها همه مایه گوشتی را روی پاستاها می ریزیم. کمی فشرده می کنیم و دوباره پنیر پیتزا روی مایه گوشتی می پاشیم. دقت شود که در تهیه ته چین پاستا، نباید مواد گوشتی را بصورت لایه لایه با پاستا مخلوط کرد بلکه باید همه مواد گوشتی در انتهای کار روی پاستاها ریخته شود.





نوع مطلب : انواع پاستا و لازانیا، 
برچسب ها : ته چین پاستا، زرده تخم مرغ، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، ماکارانی، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، تن ماهی، فرمی، پاستا، گوشت، گوشت چرخ کرده، ذرت، نخودفرنگی، پیاز، سس، رب گوجه فرنگی، سس سفید، قارچ، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل، آویشن، پنیر پیتزا، خمیرلازانیا، سوسیس، مغزپخت، ماکارونی رشته‌ای، سیر، سس قرمز تند، سمولینا، زیتون سبز، سیب زمینی، دم کردن، مدت زمان، آب جوش، صاف کردن، جگر، چرب، کم روغن، هم زدن، تفت، چطور، چگونه، تفت دادن، سرخ کردن، ماکارونی، ایتالیایی، ایتالیا، موادلازم، طرزپخت، دستورپخت، دستور پخت ماکارونی، پنیر خرد شده، موزارلا، سویا، سیا، پاستا با قارچ و ماهی تن، اسپاگتی، اسپاگتی ایتالیایی، اسپاگتی با سوسیس، اسپاگتی با قارچ، اسپاگتی با ژامبون، اسپاگتی با گوشت چرخ کرده، خانه و خانه داری، دم کردن ماکارونی، سالاد ماکارونی، طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی، طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون، طرز تهیه انواع ماکارونی، طرز تهیه انواع پاستا، طرز تهیه ماكارونی با سس بشامل، طرز تهیه پاستا با سس سبزیجات، طرز تهیه پاستای نواری، عکس انواع ماکارونی، عکس ماکارونی، عکس ماکارونی با زیتون سیاه، عکس ماکارونی با قارچ و سوسیس، ماكارونی با سس بشامل، ماكارونی قارچ و میگو، ماکارونی ایتالیایی، ماکارونی با زیتون سیاه، ماکارونی با سبزیجات، ماکارونی با سس ناپلین، ماکارونی با سوسیس، ماکارونی با سویا، ماکارونی با قارچ، ماکارونی با گوشت، ماکارونی سبزیجات با زیتون و قارچ، ماکارونی سبزیجات با سس نعناع و کاری، ماکارونی همراه با چاشنی، نودل، پاستا آلانورما، پاستا با سس سبزیجات،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو