تبلیغات
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی - برگر گیاه خواران
آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 10 مرداد 1391 :: نویسنده : Z A

برگر گیاه خواران

برگر گیاه خواران


مواد لازم :

سیر                                         1 پر

پیاز متوسط                                1 عدد

تخم مرغ                                   1عدد

برگ موسیر یا پیازچه                    7 گرم

هویج                                        125 گرم

کرفس                                       125 گرم

سیب زمینی                                 315 گرم

کره                                           1 تکه کوچک

آرد ذرت                                     4 قاشق غذاخوری

روغن آفتابگردان                           3 قاشق سوپ خوری

تخمه پوست کنده آفتابگردان               1 قاشق غذاخوری

برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین        به مقدار لا زم

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را شسته، پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است، پوست بگیرید و بکوبید. کرفس و هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده، بکوبید و به مخلوط اضافه کنید. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید. آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید. مخلوط سیب زمینی را به 4 برگر به ضخامت 2/5 سانتی متر تقسیم کنید. روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون، روی حرارت متوسط داغ کنید. برگرها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید هر طرف آنها به مدت 6 دقیقه سرخ شود. دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید. برگرها را با ساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین  کنید.





نوع مطلب : انواع ساندویچ، 
برچسب ها : غذای رژیمی، برگر گیاه خواران، ساندویچ رست بیف و بلوچیز، آشپزی، خونه دار، خانه دار، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، رموز، شیوه، روش، لذیذ، خوش مزه، طعم، بامزه، روغن، لازم، کدبانو، سس، قاشق، ظرف، داغ، آشپز باشی، cook، cooking، how to، salt، pepper، chicken، chest، french bread، cheese، collection، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، khanedar، khoonedar، ?، آشپزخانه، غذاهای ساده، تلخ، شور مخصوص، سرآشپز، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، خیار، کالباس، همبرگر، تند، شده، مایونز، سوسیس، شیرین، طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر، خوشمزه، عکس غذا، تصاویر غذاهای خوشمزه، غذاهای خوشمزه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، انواع نان، انواع غذاهای، سینه مرغ، اسفناج، غذا، فرنگی، دستور پخت غذاهای خارجی، طرز تهیه غذاهای خارجی، آموزش پخت غذاهای خارجی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای خوشمزه، غذاهای لذی، پیاز خرد شده، گوشت، پنیر خرد شده، موزارل، بشقا ب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، بشقاب داغ، پیرکس، ساندویچ، سس فرانسوی، سس تند، جعفری، گوجه فرنگی، تنوری، پنیر پیتزا، مزه، نمک، فلفل، ادویه، نان، نان فرانسوی، نان باگت، باگت، نون، پنیر خرد، مجموعه عکس، جالب، گالری خوش مزه، ؟، قارچ، سیر، چگونه ساندویچ درست کنیم، چطور، چگونه، طرز تهیه، طرزتهیه ساندویچ، آموزش پخت، آموزش تهیه گریل ساندویج مرغ، آموزش آشپزی، روش تهیه گریل ساندویج مرغ، ساندویج مرغ، گریل ساندویچ مرغ، grill، sandwich، kinds، olive، saffron، cherry، mushroom، cabbage، brocolli، bitter، bread،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :