آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 29 شهریور 1391 :: نویسنده : Z A

بیسکویت خشک با کرم رویال آیسینگ

 بیسکویت خشک با کرم رویال آیسینگ

مواد لازم بیسکویت:

تخم مرغ                            3 عدد

پودر قند                            250 گرم

کره                                 500 گرم

آرد                                  750 گرم

بیكینگ پودر                      1/2 قاشق چایخوری

وانیل یا اسانس                    1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم کرم رویال آیسینگ:

سفیده تخم مرغ                    2 عدد

پودرقند                             450 گرم

آبلیمو                               1 قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت:

ابتدا کره ها را در ظرفی ریخته و با همزن می زنیم سپس پودر قند را اضافه می کنیم و هم می زنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم زده .سپس وانیل یا اسانس را اضافه می کنیم. مواد خشک ( آرد + بیكینگ پودر) را که قبلا با هم مخلوط کرده ایم و الک کرده ایم را آرام آرام به مواد اضافه می کنیم. با دست آن را ورز می دهیم تا جایی که خمیر به دستتان نچسبد. سپس روی میز  کار آرد بپاشید و خمیر را بر روی آن با وردنه باز کنید. قطر خمیر حدود نیم سانتی متر باشد سپس توسط قالب های مخصوص بیسکویت خمیر را روی سینی فر که قبلا با روغن مایع چرب کرده بودید بگذارید. درجه حرارت فر روی 180 و به مدت 12 الی 15 دقیقه برای هر سری کافی است.

نکته: اگر دیدید خمیر خیلی حالت نمی گیرد و نمی توانید از روی میز کارتون به سینی فر انتقال دهید برای 15 دقیقه خمیر را درون یخچال بگذارید.

طرز تهیه کرم رویال آیسینگ:

ابتدا سفیده را آنقدر به هم می زنیم که جای پره های همزن روی آنها بماند و حتی اگر ظرف را برعکس کنید سفیده ها از ظرف نریزند. سپس پودر قند را اضافه می کنیم و به هم می زنیم. در مرحله آخر هم اسانس را اضافه می کنیم . پس از اینکه کرم آماده شد آن را درون کاسه های کوچک تقسیم می کنیم و به هر کدام مقدار خیلی کمی رنگ مجاز خوراکی اضافه می کنیم سپس آن ها را درون ماسوره می ریزیم و روی بیسکویت ها طراحی می کنیم .





نوع مطلب : انواع بیسكوئیت + تزئین، 
برچسب ها : بیسکویت خشک با کرم رویال آیسینگ، بیسکویت خشک با کرم، رویال آیسینگ، بیسکویت شکلاتی با فندق، بیسکوییت شکلاتی با فندق، بیسکویت شکلات با فندق، بیسکویت شکلاتی فندق، بیسکویت شکلاتی فندقی، بیسکویت با کرم قهوه، بیسکوییت با کرم قهوه، نسکافه، قهوه فوری، طرز تهیه بیسکویت، بیسکویت یک تخم مرغی، khanedar، شکلات، عسل، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، دستور تهیه، طرز تهیه، کاکائو، قهوه، کشمش، نمک، گل شکر، خونه دار، خانه دار، خمیرمارسپان، خانه، پخت بیسکویت، خونه، دار، khoonedar.mihanblog.com، بیسکویت های خوشمزه، تزیین، تزئین، گالری، تخم مرغ، کرم، شیرین، خامه، وانیلین، آرد، آردسفید، ماست، شیر، میوه، خرما، روغن، فر، مایکروفر، پختن، پخته، بسکویت شیری، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، مایکروویو، دستورپخت بیسکوییت، دستورپخت بیسکوئیت، بیسكوئیت حیوانات، فندق تفت داده، وانیل،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات