آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 1 مهر 1391 :: نویسنده : Z A

رولت گوشت

رولت گوشت


مواد لازم رولت گوشت :

پیاز                                           2 عدد

نان تست                                     2 عدد

تخم مرغ خام                                2 عدد

تخم مرغ آبپز                                3 عدد

آب                                            2 لیوان

گوشت چرخ کرده گوساله                 500 گرم

شیر                                           نصف لیوان

نمک و فلفل                                 به مقدار لازم

گردو                                         به میزان لازم

زرشک                                      به میزان لازم

مغز پسته                                   1 قاشق غذاخوری

رب گجه فرنگی                           2 قاشق غذاخوری

 جعفری                                     4 قاشق غذاخوری

گشنیز                                       4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه می کنیم. نان تست را در شیر خیس کرده تا نرم شود. سپس خوب آن را فشار می دهیم تا شیر اضافی آن گرفته شود . نان را به گوشت اضافه می کنیم . 2 قاشق پیازداغ، نمک و فلفل، 2 عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. گوشت را روی یک کیسه نایلونی پهن کرده و روی آن را با وردنه صاف می کنیم و به شکل مستطیل باز می کنیم طوری که قطر آن بیشتر از یک سانتی متر نباشد. زرشک، گردوی خرد شده، پیاز داغ، جعفری و گشنیز خرد شده، خلال پسته و تخم مرغ آبپز که هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کرده ایم روی گوشت می ریزیم بطوری که تمام سطح گوشت را بپوشاند. گوشت را به کمک نایلون گلوله کرده طوری که دور مواد را خوب بپوشاند و به صورت یک مستطیل بلند درآید. سفیده تخم مرغ را خوب می زنیم و با یک برس روی سطح رولت می کشیم. رولت را در ماهیتابه که کمی روغن ریخته ایم می گذاریم تا یک طرف آن سرخ شود و طرف دیگر آن را با کفگیر برگردانده و سرخ می کنیم. یک قاشق پیازداغ را در ماهیتابه ریخته و همراه سس گوجه فرنگی تفت می دهیم. آب را هم اضافه می کنیم. سپس در ماهیتابه را می بندیم تا مغز گوشت پخته شود.





نوع مطلب : انواع رولت، 
برچسب ها : رول بادمجان و پنیر، رولت گوشت، رولت سبزیجات با مرغ، رولت گوشت با خمیر یوفکا، پیاز، زیتون سیاه، پنیر سفید، بادمجان، گردوی، زرشک، جعفری یا گشنیز، تخم‌‌مرغ، گوشت چرخ‌کرده، رب گوجه‌فرنگی، سیر، پودرسوخاری، نمک، فلفل سیاه، رولت، لورت، گوشت، مرغ، پودرنان، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری تصاویر، چطور، چگونه، عکس، تصویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، انواع رولت، رولت ها، انواع مختلف رولت، چگونه رولت درست كنیم،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic