آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 20 مهر 1391 :: نویسنده : Z A
مواد لازم برای 4 نفر

طرز تهیه کوکو سبزی


سبزی كوكو ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ) ----- 400 گرم

تخم مرغ ( سفیده و زرده با هم ) ----- 2 عدد

نمك و فلفل ---- به مقدار لازم

بیكینگ پودر ---- نصف قاشق چایخوری

شیر --- یك قاشق غذا خوری

زرشك و مغز گردو ( به دلخواه ) ---- روی هم نصف استكان

سبزی را بعد از شستن كنار بگذارید تا كاملا خشك شود و بعد ریز و یكدست خرد كنید ( با دست یا با استفاده از سبزی خرد كن ) بعد در یك – دو قاشق روغن خوب سرخ كنید

* بعد از اینكه كاملا سبزی سرخ شد بگذارید تا كاملا سرد شود.

وقتی سبزی كاملا سرد شد داخل یك كاسه مناسب تخم مرغها را در آن بشكنید و خوب مخلوط كنید . بعد نمك و فلفل و بیكینگ پودر را به مواد اضافه كنید. در صورت تمایل از نصف استكان مخلوط زرشك و مغز گردو هم داخل مواد استفاده كنید. و در آخر یك قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مواد یك دست شوند.

در تابه ای مناسب با حجم مواد مقداری روغن بریزید تا كاملا داغ شود. بعد مواد را آهسته داخل تابه بریزید و كف تابه پخش كنید. درب تابه را بگذارید . حرارت را ابتدا كمی زیاد كنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد زیر تابه را كم كنید تا یك روی مواد كاملا برشته شود ( حدود 15 دقیقه )

وقتی یك روی مواد كاملا برشته شد ( وقتی معلوم است كاملا برشته شده است كه با تكان دادن تابه كوكوی داخل تابه به راحتی جابه جا شود ) كوكو را برگردانید طوری كه خرد نشود. و دوباره حرارت را كمی زیاد كنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد اجازه دهید تا با حرارت ملایم آن روی دیگر كوكو هم برشته شود

سرخ كردن سبزی این كوكو بسیار مهم است. چون قرار نیست كوكوی شما پخته شود. در نتیجه اگر سبزی را خوب سرخ نكرده باشید دو روی كوكو سرخ می شود ولی داخل مواد خام می ماند.

استفاده از همین مقدار شیر در انواع كوكو و كتلت باعث می شود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ كردن اصطلاحا وا نمی روند.

استفاده از بیكینگ پودر باعث می شود مواد كوكو هنگام سرخ شدن نه بهم بچسبند و نه شل شوند . و كمی هم به یكدست در آمدن حجم كوكو كمك می كند. ( خاصیت اصلی بیكینگ پودر در انواع كیك كمك به پف كردن كیك است ! ‌)


می توانید كوكو سبزی را در فر هم آماده كنید. در این صورت فر را از قبل با 350 درجه فارنهایت گرم كنید و كوكو را به مدت 40 دقیقه داخل آن قرار دهید تا كاملا برشته شود. این روش نسبت به روش سرخ كردن در روغن از سلامت بیشتری برخوردار است و همچنین ظاهر كوكو نیز یكدست می شود




نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : کوکو سبزی، طرز تهیه، دستور پخت، انواع کوکو، کوکو، سبزی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات