آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 4 آبان 1391 :: نویسنده : Z A

 
اموزش در ادامه مطلب

مواد لازم : (هر پیمانه برابر با ۲۰۰ گرم شکر است )

تخم مرغ ۳ عدد

شکر  یک + یک چهارم لیوان

شیر ۱ لیوان

کره یا روغن مایع نصف لیوان

آرد یک + سه چهارم لیوان

وانیل نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

پودر کاکائو یا قهوه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل )

 

طرز تهیه :

* قبل از اینکه شروع به درست کردن کیک بکنید فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید .اگه از کانوکشن مکروفر می کنید روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

* چند وقتی بود که تخم مرغ ها سالم بودن و هیچ چیز غیر عادی داخلشون پیدا نمی شد ولی از اونجاییکه دو سه روز پیش یکی از تخم مرغ هایی که می خواستم استفاده کنم خراب بود دوباره استکان بازی شروع شد . به این ترتیب که اول یه تخم مرغ رو بردارید بعد داخل یه استکان بشکونید اگه سالم بود به ظرف اصلی منتقل کنید .

نکته :بهتره نیم ساعت قبل از درست کردن کیک ، تخم مرغ ها  و شیر رو از یخچال در بیارید تا دمای همه مواد یکی باشن ( من بعضی وقتها که می خوام خیلی سریع کیک درست کنم از این کارها هم نمی کنم و کیکم بد در نیومده  ولی از اونجاییکه وظیفه دارم همه دانسته هامو منتقل کنم پس این نکته رو هم باید می گفتم ) . 

 

* تخم مرغ ها رو با دور تند دستگاه همزن ، هم بزنید . ( من بمدت ۵ دقیقه هم زدم و حسابی کف کرد خودتون کامل حس می کنید که از حالت مایع در اومده و حالت کف مانند به خودش گرفته ) .

 

* شکر رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و باز هم با دور تند هم بزنید (تقریبا سه دقیقه هم زدم ).

 

* شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید ( ایندفعه لزومی نداره خیلی زیاد هم بزنید ).

 

* بیکینگ پودر و وانیل رو به آرد اضافه کنید و با آرد مخلوط کنید .

چند نکته در مورد آرد :

* نکته ۱ : برای اندازه گیری آرد از قاشق استفاده کنید . به این صورت که اگه قراره یه لیوان آرد مصرف کنید با قاشق آرد رو داخل لیوان بریزید نه اینکه لیوان رو داخل آرد کرده و اونو پر کنید ( لزومی نداره که با قاشق فشار بدین تا آرد بیشتری جا بشه ).

* نکته ۲ : بنظر من مهمترین موردی که تاثیر می ذاره تا کیک خوبی داشته باشید ، آرد هست . دقت کنید که آردتون کیفیت خوبی داشته باشه . من معمولا٬ آرد سه صفر استفاده می کنم که مخصوص شیرینی و کیک هست (نرید از سنگکی ها آرد سنگک بگیرین بعد انتظار داشته باشید بجای سنگک ،کیک بهتون بده ).

* نکته ۳ : آرد رو الک کنید که هوا داخلش بره و کیفیت کیک تون بالا بره .

 

* مخلوط آرد و وانیل و بیکینگ پودر رو خیلی آروم و بمرور داخل مایع کیک ریخته و هم بزنید .

* نکته ۱: در این مرحله برعکس مراحل قبل هم زدن رو به کمترین حد می رسونید فقط باید انقدر هم بزنیم که گلوله ای داخل کیک نمونه و البته خیلی آروم ( یا با قاشق هم بزنید یا با دور کند همزن ) .

* نکته ۲ : یکی دیگه از نکاتی که من یادم می ره موقع درست کردن کیک هام رعایت کنم اینه که برای هم زدن در این مرحله ( یعنی موقع اضافه کردن آرد ) به حالت " هشت انگلیسی " هم بزنید .

* نکته ۳ : از این به بعد با کیکتون مدارا کنید و خیلی محکم توی فر قرار ندین( یا ضربه ای بهش نخوره )چون ممکنه پفش بخوابه .

 

کیک

کیک بدون کاکائو :

* اگه می خواید کیک ساده و بدون کاکائو یا قهوه درست کنید که کارتون تموم شد و می تونید مایع کیک رو داخل قالب بریزید و بذارید داخل فر .

کیک با کاکائو :

* چند قاشق از مایع کیک رو داخل یه ظرف دیگه بریزید بعد پودر کاکائو بهش اضافه کنید و هم بزنید . 

 

* وااااای چقدر خوشمزه حیف که تخم مرغ خام توشه وگرنه .

 

* بعد مایع کاکائویی رو داخل مایع کیک می ریزیم و دوباره خیلی آروم هم می زنیم .

 

* اگه قالب کمربندی استفاده می کنید که همین جوری بریزین داخلش و بذارین توی فر .

* اگه قالب معمولی استفاده می کنید : لازمه اول قالبتون رو چرب کنید بعد کمی آرد بپاشید و در نهایت مایع رو داخل قالبتون بریزید و بذارید داخل فر .

 

* قالب رو داخل فر قرار بدین و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بذارید بپزه . مدت زمان بستگی به گاز شما و سایز قالب تون داره ولی بعد از نیم ساعت (بعد از اینکه پوی پخت کیک در اومد ) چک کنید . این زمان برای گازهای مختلف از ۳۰ دقیقه تا یک ساعت و ربع متغیر هست .

* نکته : قالب رو روی پنجره اول فر از طرف پایین قرار بدین .

* اگه از کانوکشن مکروفر استفاده می کنید با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد و روی سه پایه كوتاه بذارید بپزه .( مدت زمان پخت برای من ۲۵ دقیقه بود ولی شما بعد از ۲۰ دقیقه {بعد از اینکه پوی پخت کیک در اومد} حتما چک کنید ) .

* نکته :  قبل از اینکه کیک پخته بشه در فر رو باز نکنید چون پف کیک می خوابه .

* برای اینکه بفهمید کیک تون پخته یا نه . ابتدا یه چنگال رو ( با بی رحمی تمام ) داخل کیک فر می برید .

 

* بعد چنگال رو در می آرید اگه چیزی به کیک نچسبیده باشه یعنی کیک آماده هست و گرنه باید بذارید باز هم بپزه .

 

* و این هم کیک کاکائویی ما :

 

 * نکته 1 : کیک رو توسط چاقو از دور تا دور قالب جدا کنید بعد روی ظرف برگردونید .

 

* نکته ۲ : بعد از سرد شدن ممکنه کمی پفش بخوابه ولی خیلی محسوس نیست .

* نکته 3 : کیک رو روی یه شبکه ای قرار بدین که خنک بشه .

 

* ممکنه قالب کمربندی تون یه کوچولو نشتی داشته باشه که خیلی مهم نیست .

 
منبع :بهارسایت




نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، عکس های کیک تولد، عکس های کیک عروسی، 
برچسب ها : آموزش درست کردن کیک، کیک تولد، کیک عروسی، کیک پایه Base Cake، کیک گیتار، کیک پنیر (چیز کیک)، کوکو سیب زمینی با نخود، کتلت مرغ، غذای دانشجویی، غذای ساده، غذا، آشپزی، آشپزی اسان، فالوده،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic