آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 4 آبان 1391 :: نویسنده : Z A
درست کردن کیک کار سختی نیست فقط کمی دقت و حوصله و صد البته علاقه می خواد . کافیه اصول اولیه درست کردن کیک رو بلد باشید بعد از اون خیلی راحت می تونید هر طرحی که اینجا قرار می دم رو انجام بدین .


اموزش در ادامه مطلب


مواد لازم :

کیک اسفنجی 1 عدد

خامه فرم گرفته به مقدار لازم

شکر رنگی به مقدار لازم رنگ خوراکی بنفش شکلات تخته ای قهوه ای ( من از مارک پارمیدا استفاده کردم ) پاستیل به شکل بستنی قیفی

صفحه گردان کیک

طرز تهیه :

* طرح درخواستی برای این کیک ، گیتار بود . گیتار از دو قسمت تشکیل شده یکی بدنه و یکی دسته . پس شکل این دو قسمت رو تقریبی روی کاغذ می کشیم و کاغذ رو برش داده ، روی کیک قرار می دیم .

 

* کیک رو مطابق کاغذ برش می دیم ( من کیک رو یک کم بزرگتر برش دادم ، برای اینکه کیکم جا داشت که کمی بزرگتر برش بخوره ) .

* برای اینکه وسط کیک موز و چیپس شکلاتی یا ... قرار بدیم ، کیک رو از وسط برشش می دیم .

 

* روی کیک خامه ریخته و صاف کرده بعد روش موز می چینیم .

 

 

* بعد روی موزها چیپس شکلاتی می ریزیم .

 

* بعد قسمت بالایی کیک رو قرار می دیم.

 

* روی کیک خامه ریخته و کیک رو با پالت صاف می کنیم .

* برای اینکه کیک راحت تر صاف بشه بهتره از صفحه گردان کیک استفاده کنید حتی برای کیک های مربع و ناهمگون هم استفاده از صفحه گردان کار رو راحت تر می کنه ( در شکل پایین یه مقدار از صفحه مشخص هست ) . 

 

* برای این کیک فقط اطراف کار بهتره خوب صاف بشه و روی کیک خیلی مهم نیست چون قراره توسط شکر رنگی پوشش داده بشه .

 

* بعد از صاف کردن کیک به آرومی با دست روی کیک رو با شکر رنگی پر می کنیم . برای تمیزی کار بهتره اطراف کیک شکر پاشیده نشه .

 

* در این مرحله کار با شکلات جهت بقیه تزیین شروع می شه ؛ روی یک سینی ، یه دونه کاغذ روغنی به شکل مستطیل قرار می دیم . بعد روش شکلات آبکرده می ریزیم . سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دیم .

 

* روی یه کاغذ روغنی بزرگتر ، شکلات آب شده رو بصورت گرد و یک نوار باریک می ریزیم . مجددا در داخل یخچال می ذاریم .

* اینکار رو می تونید با یه دونه قیف یکبار مصرف انجام بدین . به این ترتیب که شکلات آب شده رو داخل قیف ریخته و سر قیف رو هم به اندازه نیم سانتیمتر برش بدین و بعد روی کاغذ فرم بدید .

کیک

 

* شکلات اولی رو که بصورت مستطیل بود از کاغذ روغنی جدا می کنیم و روی کیک قرار می دیم .

 

* سپس دو شکلات دیگر رو هم از کاغذ روغنی جدا کرده و روی کیک قرار می دیم .

 

* برای اینکه کارمون قشنگ تر بشه و دورتادور کیک خالی نباشه بهتره با ماسوره قسمت پایین و بالای کیک رو به شکل صدف کار کنیم . برای اینکار اول خامه رو با رنگ ویلتون بنفش مخلوط کنید .

* در مورد کار کردن با قیف و ماسوره قبلا توضیحات کافی رو دادم ( بعدا لینکشو در این قسمت می ذارم در حال حاضر این اطلاعات در وبلاگ غذاکده خانگی بهار موجوده ) . در این مرحله قسمت بالا و پایین کیک رو با ماسوره مثل شکل پایین کار کنید .

 

 

* بجای سیم می تونید با خامه سفید روی کیک نوارهایی بکشید ( حالا بجای 6 تا سیم از 4 تا استفاده کنید مشکلی پیش نمی آد کسی که توی نواختن گیتار مهارت داشته باشه می تونه با همین 4 تا هم آهنگ مورد نظرش رو بنوازه ) .

 

 

* پاستیل خیلی وقتها کمک خوبیه برای تزیین . پس تا حد ممکن سعی کنید در انواع مختلف خریداری کرده و توی خونه برای روز مبادا نگهداری کنید .

* این پاستیل شبیه بستنی قیفی هست . بجای کوک گیتار قراره از اینا استفاده کنیم پس به تعداد برداشته و خلال دندان رو در اون فرو ببرید .

 

* بعد این پاستیل ها رو با کمک خلال دندان داخل کیک قرار بدین .

 

* دیدید چقدر راحت بود ( ضرب المثل معروف : گر معما حل شود راحت شود ) . این هم شکل نهایی ؛





نوع مطلب : تزیین کیک، 
برچسب ها : تزئین کیک، کیک، آموزش کیک، کیک گیتاری، کیک زیبا، کیک گیتار، کیک پنیر (چیز کیک)، کوکو سیب زمینی با نخود، کتلت مرغ، غذای دانشجویی، غذای ساده، غذا، آشپزی، آشپزی اسان، فالوده،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic