آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 8 آبان 1391 :: نویسنده : Z A

 طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر


 مواد لازم :

بادمجان قلمی متوسط--- ۱۵ عدد
فلفل سبز قلمی--- به تعداد بادمجانها
سیر رنده شده--- ۲۰۰ گرم
نعناع خشک--- ۱۰۰ گرم
هویچ نگینی ریز خرد شده--- ۱۰۰ گرم
سرکه قرمز ---یک و نیم لیتر


طرز تهیه :


پوست اضافه سربادمجانها را به آرامی ببرید . بادمجانها را شسته و خشک کنید و در مقداری آب و نمک به مدت ۱۵ دقیقه کاملا بپزید (روی حرارت متوسط ) طوری که بادمجانها نرم شوند ، بعد بگذارید تا آب آنها کاملا برود ، سیر رنده شده و نعناع خشک را با هم مخلوط کنید.

بعد از اینکه بادمجانها کاملا خشک شدند، با یک چاقوی تیز روی آنها یک شکاف سرتاسری ایجاد کنید نه آنقدر عمیق که پوست بادمجان از پشت خراشیده شود.(مثل وقتی که شکم پاره بادمجان درست میکنید )، نیازی به خالی کردن داخل بادمجان نیست.

داخل هر بادمجان را یک عدد فلفل قلمی بگذارید و با قاشق چایخوری از مخلوط نعناع خشک و سیر رنده شده، داخل بادمجان را به قدری پر کنید که بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بیرون نزند.

بعد از اینکه بادمجانها آماده شدند ،‌آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه قرمز پوش猴 دهید.

دقت کنید که سرکه سطح بادمجانها را بپوشاند.


به ازای هر یک لیتر سرکه ۴ قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق نعناع خشک داخل سرکه بریزید و درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

بعد از یک هفته ترشی بادمجان آماده مصرف است .

*بعضی ها بادمجانها را به جای آب و نمک در سرکه می پزند . این کار باعث می شود ترشی بیش از حد معمول تند و تیز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .

استفاده از هویچ در این ترشی اختیاری است . اگر از هویچ استفاده کردید موقع پر کردن بادمجان همراه سیر و نعناع خشک هویچ هم اضافه کنید . این ترشی بدون هویچ هم مزه بسیار خوبی دارد. توجه داشته باشید در صورت استفاده از هویچ ، مدت آماده شدن ترشی کمی بیش از یک هفته خواهد بود.

مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال است اگر در یخچال و یا جای خیلی خنک باشد.

سعی کنید از سرکه ای استفاده کنید که زیاد هم طعم ترشی را تیز نکند.

در مورد تمام ترشی ها بهتر است تا آماده نشدن آن، درب ظرف ترشی را باز نکنید.

تهیه این ترشی مربوط به فصل خاصی از سال نیست. در نتیجه میتوانید در هر زمانی این ترشی را تهیه کنید . پس بهتر است هر بار به مقداری درست کنید که ترشی زیاد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد.




نوع مطلب : انواع شوری و ترشیجات، 
برچسب ها : ترشی بادمجان شکم پر، طرز تهیه، دستور تهیه، ترشی جات، انواع ترشی جات، ترشی، ترشی بادمجان فوری، کوفته برنجی، خمیر هزارلا، پیتزا، حلیم گندم، تزیین قند، کوکو کدو سبز، شكلات، تلخ، موزاییكی، ابتكاری، کلوچه فومن، ژله رنگین کمان، تارت میوه، طرز تهیه کرپ، لازانیای قیفی، کوکوی ذرت و موتزارلا، قیف مرغ، اموزش اشپزی، کوکو سیب زمینی با نخود، کتلت مرغ، غذای دانشجویی، غذای ساده، غذا، آشپزی، آشپزی اسان،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات