آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 9 آبان 1391 :: نویسنده : Z A


پخت شکلات گردویی , طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی

مواد لازم:

 کره نرم شده  1 فنجان
شکر قهوه ای یک دوم فنجان
آرد 2 و نیم فنجان
کمپوت زردآلو 2 سوم فنجان
تخم مرغ 4 عدد
شکر قهوه ای 1 و نیم فنجان
پودر کاکائو (بدون شکر) 1 چهارم فنجان
وانیل 2 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
گردوی تفت داده شده 3 فنجان
شکلات تلخ و شیرین (خردشده) 8 اونس
کره
3 قاشق غذاخوری
شربت ذرت 1 قاشق غذاخوری
رُم 1 قاشق غذاخوری
گردو (دلخواه) حدود 40 نصفه

 



طرز تهیه :


1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. 1 فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود 30 ثانیه بزنید. 1 دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند (مخلوط کمی خشک به نظر می رسد). مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

2. در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط_ سریع به مدت 3 دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

3. در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود 30 دقیقه آنها را بپزیرد. سپس در طبقه خنک کننده یخچال قرار دهید تا خنک شود.

4. برای تزیین: شکلات تلخ و شیرین و 3 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود. شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید. به شکلات 1 یا 2 ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛ حدود 40 تکه خواهد شد.

5. برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.( 20 دقیقه زمان برای این کار کافیست.)

6. نگه داری: تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا 3 و در فریزر تا 3 ماه نگه دارید.     

تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ - مترجم زهرا علیدوست www.seemorgh.com/lifestyle اختصاصی سیمرغ





نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : اشپزی، آشپزی، شیرینی، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، شیرینی عید، شیرینی گردویی، انوع شیرینی، پحت شیرنی، طرز تهیه شیرینی،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو