آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 10 آبان 1391 :: نویسنده : Z A

طرز تهیه خورش باقلا(باقالی) سبز

 

بیشتر ما کاربرد اصلی باقلا سبز را درباره پلو می‌دانیم، در حالی که باقلا سبز نه ‌تنها در خوراک‌های مختلف، بلکه در خورشی مجزا به نام "خورش باقلا" نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

جالب توجه اینکه در این خورش نیز سبزی طعم‌دهنده به باقلا، همان شوید است.

 

مواد لازم برای 6 نفر:


باقلای بدون پوست

یک کیلوگرم

گوشت لخم

نیم کیلوگرم

پیاز

یک عدد

شوید تازه

نیم کیلوگرم

یا شوید تازه خرد‌شده

300 گرم

سیر

4 حبه

نمک و فلفل

به میزان لازم

زردچوبه

یک قاشق چایخوری

پودر زعفران

یک چهارم قاشق چایخوری

 




طرز تهیه :
1 - ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید. سپس داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد آن را ریز خرد کنید.

2 - در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شوید خرد‌شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس به همراه شوید سرخ کنید. در پایان، شعله اجاق‌گاز را خاموش کنید و مواد تفت ‌داده ‌شده را کنار بگذارید.

3 - پیاز را به ‌صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و به ‌طور کامل تفت دهید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.

4 - از طرف دیگر، گوشت را پاک کرده و بعد از شستن به ‌صورت قیمه‌ای خرد کنید. سپس به قابلمه حاوی پیاز داغ بیفزایید. حالا به مخلوط گوشت و پیاز حدود 2 تا 3 لیوان آب‌جوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به‌طور کامل بپزد.

5- باقلا را به همراه شوید، سیر خرد‌ شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود 45 دقیقه زمان می‌برد.

6- بعد از جا افتادن خورش می توانید کمی محلول زعفران(یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر زعفران را در یک استکان آب جوش حل کنید) به آن اضافه کنید.


* نکته : بعضی‌ها در مراحل پایانی پخت این خورش، تخم‌مرغ نیز به ‌آن می‌افزایند. به این ترتیب که با توجه به این میزان مواد، زرده و سفیده دو عدد تخم‌مرغ را از هم جدا کرده، ابتدا سفیده تخم‌مرغ ها را به خورش اضافه می‌کنند و همان‌طور که قابلمه روی شعله اجاق‌گاز قرار دارد، هم می‌زنند تا سفیده‌ها با مواد مخلوط شوند و بپزند. سپس زرده‌ها را روی خورش می‌ریزند و با گذاشتن در قابلمه، 5 تا 10 دقیقه صبر می‌کنند تا زرده‌ها سفت شوند و در پایان به‌همین صورت سرو می‌کنند.

منبع: همشهری





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه خورش باقلا، باقالی سبز، دستور تهیه، دستور پخت، آشپزباشی، روابط زناشویی، پرده بکارت، دستگاه تناسلی زنان، آمیزش، انواع کاندوم، زایمان طبیعی، بارداری، علایم بارداری، مقاربت، رابطه جنسی، آمیزش جنسی، دوران سالمندی، آشپزی، اشپزی، تزیین سالاد، سالاد ماکارونی، خواص چای سبز، آلوورا، خواص زنجبیل، آلوئه ورا، غذاهای رژیمی، انواع غذا، غذا با مرغ، مربا، ترشیجات، انواع دسر، طرز تهیه ته چین مرغ، شیرینی پزی، شعر، ترانه، فرهنگ و هنر، آموزش رقص، گوگوش، رقص، رقص ایرانی، بیوگرافی گوگوش، آموزش رقص ایرانی، صنایع دستی، صنایع دستی ایران، صنایع دستی اصفهان، خاتم کاری، فرش، گلیم، بازیگران، کودکان، والدین، سرگرمی کودکان، تربیت کودکان، خلاقیت در کودکان، بیماری کودکان، شعر کودکانه، قصه های کودکانه، کودک و نوجوان، غذای کودک، روانشناسی کودک، خواب کودک، پستان، بچه دار، شدن، اخبار، فال حافظ، فال انبیاء، فال چوب، فال عطسه، دکوراسیون، خبر، مقاله، اس ام اس، اس ام اس عاشقانه، فال روز تولد، مدل مانتو، مدل لباس، فال، اس ام اس جدایی، اس ام اس جدید، نماز، فال قهوه، پیامک، پیام، های عاشقانه، اس ام اس سرکاری، تقویت مو، ریزش مو، مطالب خنده دار، عکسهای خنده دار، جوک، اختراعات، داروهای گیاهی، عید، فال روزانه، فال امروز، کف بینی، طالع بینی، قیمت ارز، نرخ ارز، قیمت سکه، قیمت طلا، تزئین سفره، سفره آرایی، اس ام اس منت کشی، لطیفه های خنده دار، جوک خنده دار، آموزش آشپزی، مدل لباس بچه، خواص مواد غذایی، روان شناسی، خانه داری، آرایش صورت، مدل آرایش، معما، چیستان، دانستنیهای جنسی، زناشویی، ازدواج، تیتر روزنامه ها، دانستنیهای ازدواج، بیماری، گالری عکس، عکس بازیگران، بیوگرافی بازیگران، داستان، خرید اینترنتی، فروشگاه اینترنتی، تعبیرخواب، سرگرمی، گردشگری، آموزش کامپیوتر، اینترنت، ورزش، دین و مذهب، اخبار سیاسی، خبر ورزشی، مقاله علمی، مدل مو، تغذیه، کامپیوتر، ترفند اینترنت، ترفند کامپیوتر، آموزش اینترنت، فتوشاپ، آمورش فتوشاپ، تبلت، لپ تاپ، موبایل، تلفن همراه، سایت الکسا، افزایش رتبه سایت،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic