آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 11 آبان 1391 :: نویسنده : Z A



راههای شناخت گوشت , راههای تشخیص گوشت تازه
یك آشپز ماهر مجرب اولاً گوشت را باید بشناسد و ثانیاً از هر نوع گوشتی برش مناسب را برای تهیه غذای مورد نظر انتخاب كند. گوشت ماده ای است مغزی كه هیچ سفره ای بدون آن كامل نیست به جز سفره گیاهخواران , كه از بقیه مردن بحثشان جداست . در گذشته گوشت گوسفند نر جوان(شیشك)كمابیش مصرف می شد, ولی با كم یاب شدن این نوع گوشت و نیز رواج غذاهای اروپایی كه بیشتر از گوشت گاو گوساله تهیه می شود, از مصرف این نوع گوشت كاسته شد . در ایران آنچه به نام گوشت گوساله شناخته می شود در واقع گوشت گاو جوان است . در مورد شناخت گوشت به طور كلی گوشت تیره همراه با استخوان سفید و توپر دلیل قطعی بر پیری چهارپا خواهد بود. آشپزها غالباً توصیه می كنند كه گوشت به ویژه گوشت كباب را باید دست كم دو سه روز نگه داریم تا بیات شود.


كباب

كباب گوشتی است كه مستقیماً با آتش تماس پیدا می كندو در مدت كوتاهی كه معمولاً از 7 الی 8 دقیقه بیشتر نیست , برای خوردن آماده می شود. گوشت كباب نباید تازه باشد بهتر است پس از كشترا چند روز در یخچال بماند و بعد در سس مورد نظر یك شب بماند .




نوع مطلب :
برچسب ها : طرزتهیه كیك بادام، گوشت کبابی، کباب و شناخت گوشت، شناخت گوشت کبابی، راههای شناخت گوشت، راههای تشخیص گوشت تازه، تشخیص گوشت تازه، راهنمای خرید گوشت، راههای شناخت انواع گوشت، آشپزی، آشپزباشی، آشپزی ایرونی طرزتهیه كشک بادنجان، طرزتهیه چای دو رنگ، کیک هلو، یک افطاری ساده برای روزه داران، 12، فرمان برای شیرینی پزی عید، Tso، غذای چینی، آبگوشت ساده سنتی، آبگوشت و ترید، حلقه ازدواج، سرویس طلا، مدل مانتو، مانتو، لباس شب، لباس مجلسی، مدل کت و دامن، مدل مو، مو، رنگ سال، دکوراسیون، دکوراسیون داخلی، مدل پرده، دکوراسیون منزل، مد، فشن، تور، گردشگری، گردشگری ایران، جاذبه های گردشگری، بناهای تاریخی، مکانهای تاریخی، آثار باستانی، اماکن تاریخی، سواحل آنتالیا، جاذبه های گردشگری جهان، تور اروپا، مکان های زیارتی، روابط زناشویی، پرده بکارت، دستگاه تناسلی زنان، آمیزش، انواع کاندوم، زایمان طبیعی، بارداری، علایم بارداری، مقاربت، رابطه جنسی، آمیزش جنسی، دوران سالمندی، آشپزی، اشپزی، تزیین سالاد، سالاد ماکارونی، خواص چای سبز، آلوورا، خواص زنجبیل، آلوئه ورا، غذاهای رژیمی، انواع غذا، غذا با مرغ، مربا، ترشیجات، انواع دسر، طرز تهیه ته چین مرغ، شیرینی پزی، شعر، ترانه، فرهنگ و هنر، آموزش رقص، گوگوش، رقص، رقص ایرانی، بیوگرافی گوگوش، آموزش رقص ایرانی، صنایع دستی، صنایع دستی ایران، صنایع دستی اصفهان، خاتم کاری، فرش، گلیم، بازیگران، کودکان، والدین، سرگرمی کودکان، تربیت کودکان، خلاقیت در کودکان، بیماری کودکان، شعر کودکانه، قصه های کودکانه، کودک و نوجوان، غذای کودک، روانشناسی کودک، خواب کودک، پستان، بچه دار، شدن،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات