آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 11 آبان 1391 :: نویسنده : Z A

 

آشپزی,طبخ پاستا, درست کردن پاستا

 

نکاتی برای طبخ پاستا-اگر پاستاهایی که می‌پزید خوب و خوشمزه از آب در نمی‌آید این مطلب برای شماست احتمالاً دیده‌اید که ماکارونی یا دیگر پاستاهای بعضی‌ها خیلی خوشمزه می‌شود.


این خوش طعمی بی دلیل نیست و ترفندهایی دارد

در این مطلب ترفندهای ساده‌ای ارائه می‌دهیم که به خوش طعم شدن پاستاهای شما کمک می‌کند.

پاستاهای خوبی انتخاب کنید

هر پاستایی بنا به شکل و اندازه‌ی خود سُس متفاوتی می‌خواهد. برای انواع لوله‌ای شکل پاستاها باید سس‌های غلیظ‌‌تری آماده کنید.

برای پاستاهای نازک مثل اسپاگتی‌ها و ماکارونی‌های معمولی سُس‌های رقیق‌تر با روغن و گوجه فرنگی رنده شده مناسب‌تر است.

پاستاها را با حرارت بالا بپزید.

زمانی که آب جوش می‌آید و پاستاها را داخل آن می‌ریزید حواستان باشد که شعله‌ی گاز بالا باشد و حالت جوشیدن آب بعد از اضافه کردن پاستاها نیز ادامه داشته باشد. این کار باعث می‌شود که پاستاها یکدست پخته شوند.

 

از جوشاندن زیاد پاستاها بپرهیزید.

پاستاها را تا زمانی در آب بجوشانید که به اصطلاح به دندان بیایند. پاستاها نباید زیاد جوشانده و نرم شوند. یادتان باشد که پاستاها تا کمی بعد از آب کش شدن نیز به روند پختن ادامه می‌دهند. برای همین اگر زیاد بجوشانیدشان خیلی نرم و به اصطلاح شفته می‌شوند.


پاستاها را آب نکشید.

بعضی‌ها عادت دارند که بعد از آب کش کردن پاستاها، آن‌ها را زیر آب می‌گیرند و حسابی شستشو می‌دهند. این کار اشتباه است. بعد از این که پاستاها نرم و آب کش شد بلافاصله آن‌ها را در ظرف حاوی سس بریزید. هیچ وقت پاستاهای پخته را آب نکشید زیرا نشاسته‌ی آن‌ها از بین می‌رود و به خوبی با سس مخلوط نمی‌شوند.

 

به پاستاهایتان کمی پنیر رنده شده اضافه کنید.

کمی پنیر پارمسان روی پاستاهایتان رنده کنید. این کار باعث خوشمزه تر شدن آن‌ها می‌شود. در ایتالیا معمولاً کمی روغن زیتون نیز برای خوش طعم شدن به پاستاها اضافه می‌کنند.

منبع:تبیان





نوع مطلب : آموزش آشپزی، نکات آموزشی، 
برچسب ها : نکات آموزشی برای پخت پاستا، آشپزی، طبخ پاستا، درست کردن پاستا، پاستا خوشمزه، نکاتی برای طبخ پاستا، نکته های آشپزی، نکاتی برای پخت پاستا، نکته های پخت پاستا، نکاتی برای پخت ماکارونی، علت خوشمزه شدن پاستا، pasta، حلقه ازدواج، سرویس طلا، مدل مانتو، مانتو، لباس شب، لباس مجلسی، مدل کت و دامن، مدل مو، مو، رنگ سال، دکوراسیون، دکوراسیون داخلی، مدل پرده، دکوراسیون منزل، مد، فشن، تور، گردشگری، گردشگری ایران، جاذبه های گردشگری، بناهای تاریخی، مکانهای تاریخی، آثار باستانی، اماکن تاریخی، سواحل آنتالیا، جاذبه های گردشگری جهان، تور اروپا، مکان های زیارتی، روابط زناشویی، پرده بکارت، دستگاه تناسلی زنان، آمیزش، انواع کاندوم، زایمان طبیعی، بارداری، علایم بارداری، مقاربت، رابطه جنسی، آمیزش جنسی، دوران سالمندی، اشپزی، تزیین سالاد، سالاد ماکارونی، خواص چای سبز، آلوورا، خواص زنجبیل، آلوئه ورا، غذاهای رژیمی، انواع غذا، غذا با مرغ، مربا، ترشیجات، انواع دسر، طرز تهیه ته چین مرغ، شیرینی پزی، شعر، ترانه، فرهنگ و هنر، آموزش رقص، گوگوش، رقص، رقص ایرانی، بیوگرافی گوگوش، آموزش رقص ایرانی، صنایع دستی، صنایع دستی ایران، صنایع دستی اصفهان، خاتم کاری، فرش، گلیم، بازیگران، کودکان، والدین، سرگرمی کودکان، تربیت کودکان، خلاقیت در کودکان، بیماری کودکان، شعر کودکانه، قصه های کودکانه، کودک و نوجوان، غذای کودک، روانشناسی کودک، خواب کودک، پستان، بچه دار، شدن،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic