آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
جمعه 9 دی 1390 :: نویسنده : Z A

بیف استراگانف(روسی)

مواد و ترکیبات لازم:

گوشت راسته گوساله به ضخامت   3 سانتیمتر

قارچ½, 2                                  فنجان

پیاز متوسط باریک خرد شده2        عدد

سیر ریز خرد شده                    1 حبه

کره یا مارگارین¼                      فنجان

عصاره گوشت                       ½ ,1 فنجان

نمک½                                   قاشق چایخوری

آرد¼                                     فنجان

خامه یا خامه ترش½, 1                     فنجان

نودل تخم مرغی پخته داغ3              فنجان

روغن                                 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                           به میزان لازم


طرز تهیه:

گوشت رابا روغن داخل تابه ریخته سرخ کنید.گوشت قهوه ای شده را از تابه خارج کرده و جدا بگذارید.در همان تابه که گوشت را سرخ کرده اید، کره یا مارگارین را بریزید تا آب شود.آرد را داخل تابه ریخته تفت دهید، سپس قارچ، پیاز و سیر را به آن اضافه کرده روی حرارت متوسط سرخ کنید. مرتب هم بزنید.عصاره ونمک را به آن بیافزایید .بعد ازاینکه به جوش آمد حرارت راکم کنید.سپس گوشت را به مخلوط پیاز افزوده و اجازه دهید مجدد به جوش آید و آن را مرتب به هم بزنید.آن ر به مدت 15 تا 20 دقیقه جوشانده ومرتب هم بزنید، نمک و فلفل را برای طعم بهتر اضافه کنید. خامه را بیافزایید و حرارت دهید تا داغ شود اما به جوش نیاید.





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : بیف استراگانف(روسی)، آشپزی، خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، آموزش آشپزی، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، طرز تهیه قرمه سبزیفوت و فنهای خانه داری، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، رمز، رموز، شیوه، روش، راه، لذیذ، خوشمزه، خوش مزه، طعم، بامزه، بو، روغن، مقدار، پیمانه، لازم، درس آشپزی، کدبانو، در خانه، آشپزخانه، شله، شله مشهدی، آش مشهدی، سوپ مشهدی، شله قلمکار، دیزی، برانی، مغزپخت، آش، خوراک، غذاهای ساده، پیتزا مخصوص، پیتزا، مخصوص، سرآشپز، جوجه کباب، آبگوشت، لپه، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، لوبیا، برنج، خیار، سالاد، سالاد فصل، الویه، سوسیس، کالباس، همبرگر، تند، شیرین، تلخ، شور، سس، آبکی، دم، دم کردن، دم کن، دم کشیدن، زمان، اندازه، صافی، گاز، مایکروفر، قاشق، چای، چنگال، چینی، ظرف، سینی، پیاله، لیوان، آب، سرد، گرم، داغ، ولرم انواع پاستا، انواع کوکو، انواع سوپ، انواع سالاد، دستور پخت قیمه، طرز تهیه آبگوشت، دستور پخت ماکارونی، آشپز باشی، khanedar، غذاهای خوشمزه، عکس غذا، تصاویر غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، www.khoonedar.mihanblog.com خانه داری موفق، مدیرت خانه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، picture، pic، pics، انواع نان، انواع غذاهای، سینه مرغ، اسفناج، قوطی، غذا، فرنگی، دستور پخت غذاهای خارجی، طرز تهیه غذاهای خارجی، آموزش پخت غذاهای خارجی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای خوشمزه، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع، پیاز خرد شده، گوشت، پنیر خرد شده، موزارلا، ماهی تابه، مایکروویو، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، مایونز، پیرکس، بشقاب داغ،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات