آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 16 آذر 1391 :: نویسنده : Z A

سوفله فرانسوی

مواد لازم :

کره

60 گرم

آرد الک شده

60 گرم

تخم مرغ زرد سفیده جدا شده

6 عدد

شیر

0.5 لیتر

پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی

200 گرم

فلفل سیاه و جوز هندی

کمی

نمک

اندکی


طرز تهیه :

فِر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را در ته یک ماهی تابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم. و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند. و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید. در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود. مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم . حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم . یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه می پزیم. بعد از آن دمای فر را به 180 کم می کنیم و تا 25 الی 30 دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود. داغ داغ بخوریید .





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : دستور پخت سوفله فرانسوی، دستور پخت، سوفله فرانسوی، طرز تهیه، غذاهای فرانسوی، فرانسه، غذا، دسر، عکس، آموزش، دستور آشپزی، پخت انواع غذا، آشپزی سریع، فرانسوی، سوفله، غذای فرنگی، طرز تهیه سوفله، انواع سوفله، پخت سوفله، پخت انواع سوفله، سایت،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic