آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 14 دی 1390 :: نویسنده : Z A

جزیره ی شناور

مواد لازم:

روغن مایع                        به مقدار لازم

سفیده تخم مرغ                     2عدد یا 60 گرم

وانیل شکری                       1/4 قاشق چای خوری

شکر نرم و دانه ریز             1/2 پیمانه یا 75 گرم

خامه                              2/3 پیمانه یا 120 گرم

عسل                              1 قاشق سوپ خوری یا 20 گرم

هل پودر شده                     1/2 قاشق چای خوری

پسته خرد شده                    1/3 پیمانه یا 40 گرم


طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.چهار قالب نسوز۸*۸ سانتی متری را با روغن مایع وقلم مو چرب کنید. سفیده تخم مرغ ها را همراه وانیل با همزن برقی هم بزنید تا کف کند.سپس به تدریج شکر را بیفزایید و از یک جهت هم بزنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد.مخلوط سفیده تخم مرغ را در بین قالب ها تقسیم کنید و با استفاده از کاردک روی آنها را صاف کنید.قالب ها را در یک ظرف (قالب) بزرگ و گود قرار دهید.مقداری آب جوش را در ظرف حاوی قالب ها تا جایی بریزید که مقدار آب تا نیمی از دیواره قالب ها بالا بیاید.ظرف قالب ها را به مدت ۱۲ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا مایه داخل قالب ها پف کند و بپزد.سپس از فر بیرون آورده و به مدت دو دقیقه بگذارید در قالب بماند.در این فاصله خامه و عسل و هل پودر شده را در ظرفی با هم مخلوط کنید.این مخلوط را در بین ظرف سرو دسر تقسیم کنید و قالب های آماده شده را روی ظرف های حاوی مخلوط هل برگردانید و روی آن ها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.





نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : جزیره ی شناور، انواع دسر، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، picture، pic، pics، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، عکس، گالری تزیین، تصویر، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، طرز تهیه، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات