آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 18 آذر 1391 :: نویسنده : Z A
می دونید چه جوری این ایده به ذهنم رسید ؟ چند روز پیش داشتم از این شکلاتهای باراکا می خوردم. همونهایی که گرد هستن و وسطش مغز آجیل گذاشتن. هم خوشمزه هستن و هم مجلسی. تصمیم گرفتم خودم شبیه همونا رو درست کنم که در نهایت اینی شد که می بینید.


 

 


منبع بهار سایت

طرز تهیه :

* یه نایلون ضخیمی رو ( از نایلون فریزر یک کم ضخیم تر باشه کافیه ) روی یه سینی صافی پهن می کنیم . برای اینکه نایلون بهتر به سینی بچسبه ، می تونیم روی سینی رو کمی خیس کنیم بعد نایلون رو روش بچسبونیم .

 

 

* کمی از شکلات تخته ای رو داخل ظرف بریزین و بذارین توی مکروفر (روش بن ماری : اگه مکروفر ندارین می تونین بریزین داخل یه ظرف نشکن و بذارین روی بخار سماور یا کتری که آب بشه ) بعد 30 ثانیه قدرت 100% بدین اگه آب نشده بود همین زمان رو اونقدر تکرار کنید تا شکلات آب بشه , حواستون باشه که ممکنه ظاهر شکلات تغییری نداشته باشه ولی وقتی بهش قاشق می زنید کاملا" روان می شه پس حتما" هر دفعه چک کنید .

* حالا این شکلات رو روی نایلون ریخته و با یه چاقو روی نایلون صافش می کنیم .ضخامتش رو هم تقریبا" ۳ میلیمتر در نظر می گیریم .

 

 

 

* بعد سینی رو می ذاریم داخل یخچال . زمان این مرحله خیلی مهمه . باید بدونیم کی سینی رو از یخچال در بیاریم . دقیقا" تو مراحل اولیه ای که شکلات می بنده ، بایستی سینی رو از یخچال در بیاریم . خیلی طول نمی کشه شاید ۴ - ۳ دقیقه بیشتر طول نکشه . البته بستگی به ضخامت شکلاتمون داره . به هر حال اگه زودتر از یخچال در بیاریم شکلات قالب نمی خوره و اگه دیرتر در بیاریم اونموقع شکلات موقع قالب زدن می شکنه . پس با نوک انگشتتون وسط شکلات رو چک کنید اگه دیدین کمی سفت شده ، از یخچال در بیارید و مثل شکل پایین قالب بزنید .

* ممکنه بعد از قالب زدن مجبور بشید مجددا" داخل یخچال قرار بدین . برای من همون موقع با قالب جدا می شد و من توی ظرفم می چیدم و در نهایت همه رو توی یخچال بمدت یک ربع گذاشتم تا کاملا" سفت بشن . 

 

 

 

 

 * خوب از این به بعدش دیگه ذوق و سلیقه شما رو می طلبه . من که موقع چیدن اسمارتیزها کلی ذوق کردم .

* مجددا" کمی شکلات آب کنید . بعد داخل یه قاشق بریزید تا کارتون راحت تر بشه .

 

 

* بعد خیلی راحت اسمارتیز ها رو توی شکلات می زنید بعد روی شکلات گرد می چینید .

 

 

 

* اگه می خواید سریع تر کار کنید ، می تونید یه کوچولو شکلات وسط کارتون بریزید . بعد اسمارتیز ها رو روی شکلات ها بچینید . البته باید یه دونه یه دونه کار کنید چون شکلات سریع می بنده .

 


*ممکنه شکلمون به تمیزی اولی نشه ولی در کل خیلی مشخص نیست .

 

 

* ببینید چه گلهای خوشگل و رنگارنگی درست کردیم . خیلی راحته و زیاد هم زمان نمی بره . همونطوری که گفتم می شه بجای اسمارتیز مغز آجیل هم جایگزین کرد .

 

 

 


 



نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : طرز تهیه شیرینی، شیرینی، آموزش، آموزشی، یاقوت كبود، فارفاله با پنیر، میلک شیک انبه، بستنی شکلاتی با کیت کت، ژله رنگین کمان، تارت میوه، طرز تهیه کرپ، لازانیای قیفی، کوکوی ذرت و موتزارلا، قیف مرغ، اموزش اشپزی، کوکو سیب زمینی با نخود، کتلت مرغ، غذای دانشجویی، غذای ساده، غذا، آشپزی، آشپزی اسان، فالوده،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات