آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 19 دی 1390 :: نویسنده : Z A

بیف استروگانف

 

مواد لازم :

گوشت فیله گوساله بدون چربی              500 گرم
سیب زمینی                                   300 گرم
روغن ذرت برای سرخ كردن               به میزان لازم
قارچ                                           200 گرم
كره                                            50 گرم
پیاز سرخ شده                                4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل                                    به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز                              1 عدد
سس گوشت                                   1 پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را به صورت قطعات یكدست به طول سه سانتی متر و به ضخامت یك سانتی متر برش می دهیم . سیب زمینی را به صورت خلالهای نازك برش داده و در روغن داغ فراوان سرخ می كنیم . قارچ را نیز پس از شستن خرد نموده و در كره تف می دهیم , سپس پیاز سرخ شده را در ظرف مناسبی ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه می كنیم . توجه داشته باشیم كه حرارت باید زیاد باشد تا گوشت آب نیندازد, گوشت را كه تف دادیم , نمك و فلفل را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه كرده , مجدداً تف می دهیم . مواد را با هم مخلوط می كنیم و سس گوشت را اضافه كرده و بمدت پنج دقیقه روی حرارت قرار می دهیم . كاهو را در دیس چیده مواد را روی آن می ریزیم و در اطراف آن سیب زمینی سرخ شده قرار می دهیم و یك عدد گل از فلفل كبابی مطابق دستور كتاب آرایش سبزیجات تهیه نموده و وسط آن قرار می دهیم . بیف را به طریقه دیگری نیز می توان تهیه كرد؛ بطوری كه دو پیمانه سس سفید به همراه سس گوشت به بیف اضافه می كنیم .





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : بیف استروگانف، خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، آموزش آشپزی، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، طرز تهیه قرمه سبزیفوت و فنهای خانه داری، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، رمز، رموز، شیوه، روش، راه، لذیذ، خوش مزه، طعم، بامزه، بو، روغن، مقدار، پیمانه، لازم، درس آشپزی، کدبانو، در خانه، آشپزخانه، شله، شله مشهدی، آش مشهدی، سوپ مشهدی، شله قلمکار، دیزی، برانی، مغزپخت، آش، خوراک، غذاهای ساده، پیتزا مخصوص، پیتزا، مخصوص، سرآشپز، جوجه کباب، آبگوشت، لپه، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، لوبیا، برنج، خیار، آبکی، دم، دم کردن، دم کن، دم کشیدن، زمان، اندازه، صافی، گاز، مایکروفر، قاشق، چای، چنگال، چینی، ظرف، سینی، پیاله، لیوان، آب، سرد، گرم، داغ، ولرممایونز، بشقاب داغ، پیرکس، انواع پاستا، انواع کوکو، انواع سوپ، انواع سالاد، دستور پخت قیمه، طرز تهیه آبگوشت، دستور پخت ماکارونی، آشپز باشی، khanedar، عکس غذا، تصاویر غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، www.khoonedar.mihanblog.com خانه داری موفق، مدیرت خانه، خوشمزه، غذاهای خوشمزه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، picture، pic، pics، انواع نان، انواع غذاهای، سینه مرغ، اسفناج، قوطی، غذا، فرنگی، دستور پخت غذاهای خارجی، طرز تهیه غذاهای خارجی، آموزش پخت غذاهای خارجی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای خوشمزه، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع، پیاز خرد شده، گوشت، پنیر خرد شده، موزارلا، ماهی تابه، مایکروویو، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات