آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 24 دی 1390 :: نویسنده : Z A

پیروك




مواد لازم :

گوشت چرخ كرده                150 گرم

پیاز                                1 عدد

پنیر پیتزا                          1 بسته

پودر آویشن یا سبزی معطر       مقداری

رُب گوجه فرنگی                 1 قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای                       1 عدد

قارچ ورقه شده                    6 تا 7 عدد

سوسیس                            3 الی 4عدد

مواد لازم برای خمیر پیروك:

زرده                            4 عدد

روغن مایع                     2/1 پیمانه

آب                              2/1 پیمانه

بیكینگ پودر                   1 قاشق سوپ خوری

نمك                             4/1 قاشق چای خوری

آرد                              به میزان لازم

طرزتهیه خمیر:

زرده ، روغن مایع ، آب، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم كم به آن اضافه می  كنیم تا خمیری لطیف و یكدست بدست آید. خمیر را به مدت 30 دقیقه كنار گذاشته و روی آن را با نایلون می پوشانیم.

طرزتهیه:

 پیاز و گوشت را با هم تفت می دهیم و رُب و ادویه را به آن اضافه می كنیم، حال می توان كالباس، فلفل دلمه ای و قارچ خُرد شده و سوسیس حلقه ای شده را با گوشت مخلوط كرد و یا همانند پیتزا پس از آنكه گوشت را روی خمیر ریختیم آنها را بر روی خمیر بچینیم. پس از وَر آمدن خمیر آن را با وردنه به قطر 5/0 الی 1 سانتی متر باز می كنیم و به كمك یك بشقاب میوه خوری یا كمی بزرگتر 2 دایره ی اندازه هم در می آوریم خمیرها را در ظرفی كه روی آن كاغذ روغنی چرب شده گذاشته ایم قرار داده و در طبقه وسط فر با دمای 175 الی 190 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می دهیم. با چنگال چند جا از خمیر را سوراخ می كنیم تا خمیر پُف نكند. پس از آنكه خمیرها آماده شد نصف مواد را به ترتیب  گوشت چرخ كرده ، سوسیس، كالباس، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا را روی یكی از خمیرها ریخته و خمیر بعدی را روی آن قرار داده ما بقی مواد را روی خمیر دوم می ریزیم سپس  بقیه خمیر را كه اضافه آمده است، به صورت بافت حصیر بر روی آن قرار می دهیم. روی نوارها را مخلوط زرده و زعفران مالیده و كمی كنجد می پاشیم و پیروك را در طبقه وسط فر قرار داده و گریل را روشن می كنیم تا زمانیكه روی نوارها طلایی گردد.





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : پیروک، دستور تهیه غذا، طرز تهیه غذا، خونه دار، خانه دار، آموزش آشپزی، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، طرز تهیه قرمه سبزیفوت و فنهای خانه داری، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، رمز، رموز، شیوه، روش، راه، لذیذ، خوش مزه، طعم، بامزه، بو، روغن، مقدار، پیمانه، لازم، درس آشپزی، کدبانو، در خانه، آشپزخانه، شله، دیزی، برانی، مغزپخت، آش، خوراک، غذاهای ساده، پیتزا مخصوص، پیتزا، مخصوص، سرآشپز، جوجه کباب، لپه، پیاز، سیب زمینی، گوجه، رب، لوبیا، خیار، آبکی، دم، دم کردن، دم کن، دم کشیدن، زمان، اندازه، صافی، گاز، مایکروفر، ظرف، سینی، پیاله، لیوان، آب، سرد، گرم، داغ، بشقاب داغ، پیرکس، انواع پاستا، انواع کوکو، انواع سوپ، انواع سالاد، دستور پخت قیمه، دستور پخت ماکارونی، آشپز باشی، khanedar، عکس غذا، تصاویر غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، مدیرت خانه، خوشمزه، غذاهای خوشمزه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، picture، pic، pics، انواع نان، انواع غذاهای، سینه مرغ، اسفناج، قوطی، غذا، فرنگی، دستور پخت غذاهای خارجی، طرز تهیه غذاهای خارجی، آموزش پخت غذاهای خارجی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای خوشمزه، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع، پیاز خرد شده، گوشت، پنیر خرد شده، موزارلا، ماهی تابه، مایکروویو، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، خمیر، طرز تهیه خمیر، فلفل دلمه ای، زعفران، گوشت چرخ كرده، گریل، تفت، ادویه، بیكینگ پودر، ورقه شده، آویشن، سبزی معطر، رُب گوجه فرنگی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic