تبلیغات
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی - طرز تهیه فلافل
آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
جمعه 13 بهمن 1391 :: نویسنده : Z A
 اولین بار این غذا در کشور مصر درست شده است و بمرور زمان شهرت این غذا به کشورهای دیگر هم رسیده از جمله در جنوب ایران و شهرهای خوزستان و آبادان.
در اینجا سه روش درست کردن فلافل رو خواهم گفت :

روش اول :

مواد لازم :

نخود ۲ پیمانه

باقلا سبز ۱ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۴ حبه ( من بجای سیر تازه از پودر سیر استفاده کردم )

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

سبوس گندم ۳ قاشق غذاخوری (سبوس گندم رو می تونید از نانواهایی که نان بربری پخت می کنن ، تهیه کنید . اگه سبوس نداشتید بجاش می تونید مغز نان باگت رو خشک کنید و آسیاب کنید )

زیره سیاه به مقدار لازم

مرزه و ترخون به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل هر چه بیشتر بهتر

روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم

دستگاه فلافل کوچک  یا دستگاه فلافل بزرگ

 

 

 طرز تهیه :

* در همه روشهایی که گفته خواهد شد اولین قدم اینه که نخود رو بمدت ۲۴ ساعت خیس کنید و در این فاصله چند بار آب اونو عوض کنید .

 

 

 * بعد از ۲۴ ساعت نخود رو داخل صافی بریزید .

 

 

 

 * پیاز رو با چرخ گوشت چرخ کنید .

* بعد آب پیاز رو دور بریزید .

نکته: لازمه نکته ای رو یاد آوری کنم که پیاز تیغه های چرخ گوشت و خرد کن رو کند می کنه اگه باور ندارید به یه قصابی بگید که با گوشت تون پیاز هم چرخ کنه ، عمرا” اگه اینکارو بکنه . البته یکی دو تا مشکلی نداره .

 

 

 * نخود رو هم چرخ کنید .

 

 

 * یکبار دیگه مخلوط نخود و پیاز رو چرخ کنید .

* باقلایی که من استفاده کردم فریزری بود ولی با توجه به اینکه الان فصل باقالی هست می تونید بصورت تازه استفاده کنید . بخاطر اینکه باقالی من فریزری بود بعد از یخ زدایی نرم شد و یکبار چرخ کردن براش کافی بود ولی اگه شما باقالی رو چرخ کردید و حس کردید که درشته می تونید یکبار دیگه هم چرخ کنید .

 

 

 * سپس بقیه مواد رو اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

 

 * استفاده از دستگاه فلافل کار سختی نیست . یه دکمه مانندی رو دسته فلافل هست که با کشیدن اون به سمت پایین می تونید مواد رو داخلش بذارید و بعد دکمه رو بحالت اولیه برگردونه و فلافل رو داخل روغن بریزید.

* نکته : دفعه اول سعی کنید سر دستگاه رو کمی روغن اندود کنید تا مواد راحت تر از اون جدا بشن .

 

 

 

 


* برای سرخ کردن ، همونطوری که در شکل می بینید ، وقتی فلافل رو داخل روغن انداختین بایستی روغن یه همچین شکلی رو داشته باشه انگار داره می جوشه .

 

 

 

* نکته : برای سرخ کردن فلافل از یک ظرف گود و با قطر کم استفاده کنید .

* نکته : فلافل ها بایستی در روغن شناور باشن نه اینکه یه کوچولو فقط کف ظرفتون روغن بریزید .

 * بعد از سرخ شدن یک طرف فلافل ، سمت دیگر اونو سرخ کنید .

* سپس فلافل ها رو از روغن در آورده و روی صافی یا دستمال آشپزخونه قرار بدین .

* این مقدار مواد ۱۷ دونه فلافل به من داد ( البته دستگاه فلافل من سایز بزرگ هست ) .

* این هم از فلافل خوشمزه :

 

 


 

روش دوم : 

 

مواد لازم :

نخود ۲ پیمانه

سیب زمینی متوسط ۱ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۴ حبه ( من بجای سیر تازه از پودر سیر استفاده کردم )

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

سبوس گندم ۳ قاشق غذاخوری ( سبوس گندم رو می تونید از نانواهایی که نان بربری پخت می کنن ، تهیه کنید . اگه سبوس نداشتید بجاش می تونید مغز نان باگت رو خشک کنید و آسیاب کنید )

زیره سیاه به مقدار لازم

تخم گشنیز به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل هر چه بیشتر بهتر

روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم

دستگاه فلافل کوچک  یا دستگاه فلافل بزرگ

 

 

 * دقیقا به همون روشی که گفته شد نخود خیس بخوره بعد آبکش بشه .

* سپس پیاز و سیب زمینی خام رو چرخ کنید و آب اضافی اونا رو دور بریزید . 

* بعد نخود رو چرخ کنید .

* مجددا مخلوط پیاز و سیب زمینی و نخود رو چرخ کنید .


 

* بعد بقیه مواد رو اضافه کرده و هم بزنید .

 

 

 * و در نهایت همه رو سرخ کنید .

* نکته : اگه با طعم زیره مشکلی ندارد ، بهتره ازش استفاده کنید چون خاصیت ضد نفخ داره .

* این مقدار مواد ۱۴ دونه فلافل به من داد ( البته دستگاه فلافل من سایز بزرگ هست ) .


 

روش سوم :

 مطمئنم بعد از این پست اولین سوالتون این خواهد بود که کدوم یک از این فلافل ها اصلیه ؟

مغازه هایی که فلافل درست می کنن معمولا از روش سوم استفاده می کنن البته ممکنه بعضی ها سیب زمینی هم بریزن . جدیدا اگه دیده باشید فلافل فریزری هم اومده که مواد اونا هم دقیقا همین روش سوم هست .

موقعی که داشتم با این روش فلافل ها رو سرخ می کردم ، فکر می کردم توی این مغازه های فلافلی هستم .

مواد لازم :

نخود ۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد

سیر ۴ حبه ( من بجای سیر تازه از پودر سیر استفاده کردم )

زیره سیاه به مقدار لازم

تخم گشنیز به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل هر چه بیشتر بهتر

روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم

دستگاه فلافل کوچک  یا دستگاه فلافل بزرگ

 

 

* نکته : لزومی به اضافه کردن سبوس نیست ولی اگه موقع سرخ کردن دیدید که فلافلتون وا می ره کمی سبوس اضافه کنید و هم بزنید .

 * دقیقا به همون روشی که گفته شد نخود خیس بخوره بعد آبکش بشه .

* سپس پیاز رو چرخ کنید و آب اضافی اونا رو دور بریزید . 

 * بعد نخود رو چرخ کنید .

* مخلوط بدست آمده رو یکبار دیگه چرخ کنید .

* بعد بقیه مواد رو بهش اضافه کنید .



* این مقدار مواد ۸ دونه فلافل به من داد ( البته دستگاه فلافل من سایز بزرگ هست ) .

* جاتون خالی ، همه شون خوشمزه بودن .

 



نوع مطلب : آموزش آشپزی، انواع کوکو، كتلت، كباب، 
برچسب ها : فلافل، طرز تهیه فلافل، فلافل با سه روش، غذاهای بوشهری، غذاهای ایرانی، دسر موزی، کرم موزی، خامه موزی، دسر موزی آسان، شیرینی مارمالادی، ترشی بادمجان شکم پر، ترشی بادمجان فوری، کوفته برنجی، خمیر هزارلا، پیتزا، حلیم گندم، تزیین قند، کوکو کدو سب، آشپزی خونه دار، خونه دار،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :