آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 15 بهمن 1391 :: نویسنده : Z A

شیرینی ناپلئونی شکلاتی

شیرینی ناپلئونی شکلاتی


مواد لازم:

زرده تخم ‌مرغ                       5 عدد

شكر                                  1 پیمانه

شیر                                   2.5 پیمانه

آرد                                    نصف پیمانه

كره آب ‌شده                          نصف پیمانه

شکلات چیپسی                       نصف پیمانه

پودر كاكائو و پودر قند              به مقدار لازم

خمیر فیلو                             به مقدار لازم

نمک                                  نصف قاشق مرباخوری

وانیل                                  نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

در ابتدا سطح یک برگ از خمیر فیلو  را با كره آب شده برس زده و تا چهار لایه این کار را ادامه می دهیم. سپس خمیر را به صورت مربع‌های 10 سانتی‌ متری می ‌بریم.هر تعداد که مربع های 10 سانتی متری داشتید یک چهارم آن را پودر كاكائو پاشیده و با پودر قند تزیین نمایید تا در آخر برای لایه رویی شیرینی ناپلئونی شکلاتی استفاده شود. خمیر‌ها را با احتیاط در سینی فری که قبلا با حرارت 175 درجه سانتی ‌گراد گرم شده می گذاریم و به مدت 7 دقیقه در فر قرار داده تا سطح آنها طلایی شود. برای آماده نمودن کرم شیرینی ناپلئونی شکلاتی در مرحله نخست دو پیمانه شیر، وانیل و نمك را روی حرارت قرار می ‌دهیم تا داغ شود، زرده‌ها را با شكر آنقدر می ‌زنیم تا رنگ آن سفید و مثل كرم غلیظ شود. آرد را هم در باقیمانده شیر حل كرده و همراه زرده‌ها به شیر اضافه می ‌كنیم. كرم را روی حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و شكلات را افزوده و مخلوط می ‌كنیم تا شكلات ذوب شود. در صورتی که مایل نبودید از کرم استفاده نمایید می توانید از خامه فرم گرفته شکلاتی به جای کرم استفاده کنید. برای درست كردن هر شیرینی لابه لای سه عدد خمیر،كرم شكلاتی می‌ مالیم و برای لایه رویی از خمیری که قبلا توسط شکلات و پودر قند تزیین شده استفاده می‌ كنیم. شیرینی ناپلئونی شکلاتی آماده شده را در ظرف بسته برای مدت حداقل یک ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود و سپس میل نمایید.

گروه آموزش پرداد





نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : شیرینی ناپلئونی شکلاتی، شیرینی ناپلئونی، شکلاتی، شکلات چیپسی، كره آب ‌شده، خمیر فیلو، شیرینی خامه ای لقمه ای، شیرینی خامه ای، لقمه ای، شیرینی خامه و لقمه ای، خامه، آرد گندم، طرز تهیه شیرینی، khanedar، کلوچه، شکلات، عسل، آموزش درست کردن شیرینی، چگونه شیرنی درست کنیم؟، دستور تهیه شیرینی، هنرشیرینی پزی، شیرینی های خوشمزه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، دستور تهیه، طرز تهیه، کاکائو، قهوه، نسکافه، کشمش، نمک، گل شکر، خونه دار، خانه دار، دستورشیرینی خشک، خانه، مدیر، مدیرت، منزل، دستورشیرینی، خونه، دار، khoonedar.mihanblog.com، تزیین، تزئین، شیرنی خانگی خوشمزه، گالری، تخم مرغ، حلوا، کرم، شیرین، وانیلین، آرد، آردسفید، ماست، شیر، میوه، خرما، روغن، فر، مایکروفر، پختن، پخته، کیک های ساده، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری خانه دار، شیرینی گردویی، شیرینی‌ مربایی، شیرینی خانگی، شیرینی پفکی شکلاتی، رنگینک، شیرینی شکلاتی با پسته شامی، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، مایکروویو، شكر،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو