آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 24 بهمن 1391 :: نویسنده : Z A

املت ماهی سالمون دودى

املت ماهی سالمون دودى


مواد لازم :

تخم مرغ، کمی زرد شده               8 عدد

سبزی معطر                            2 قاشق غذا خوری

کره                                       4 قاشق غذاخوری

خامه پرچرب                            4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                              به میزان لازم

برش های لیمو                           برای سرو

پیاز کوهی تازه خرد شده و پیازچه                                        مقداری برای  تزئین

کره                                                                            برای مالیدن روی نان

ماهی سالمون دودی، پوست کنده و بدون استخوان خرد شده             225 گرم

طرز تهیه :

کره را در قابلمه بزرگی آب کنید و وقتی شروع به کف کردن کرد، تخم مرغ ها را اضافه کنید. بگذارید چند لحظه بماند تا شروع به سفت شدن کنند. سپس به آرامی هم بزنید. تخم مرغ های پخته را در ماهیتابه تکان دهید تا تخم مرغ های نپخته جا به جا شده و خود را بگیرند. یک دقیقه صبر کنید، سپس دوباره این کار را تکرار کنید. قبل از پخت همه تخم مرغ ها، خامه، ماهی سالمون دودی ریش شده و سبزی های خرد شده را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا درهم آمیخته شوند. مراقب باشید که تخم مرغ ها زیاد از حد نپزند. در همین فاصله، هر دو طرف نان گرد (ساندویچ سرد) را تست کنید. اگر دوست دارید روی نان ها را کره بیشتری بمالید. دو نصفه نان تست شده، درون 4 بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید. وقتی تخم مرغ ها پختند، آنها را روی نان ها تقسیم کنید. روی این مواد پیاز کوهی خرد شده بریزید، ادویه اضافه کنید، و با پیازچه خرد شده روی آن را تزیین نمایید.





نوع مطلب : انواع املت و تخم مرغ، 
برچسب ها : املت ماهی سالمون دودى، املت ماهی، سالمون دودى، املت ماهی سالمون، دودى، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?نان، نمک، فلفل، تخم مرغ، خامه، سفیده، زرده، نان گندم، املت، مالیده، طعم دار، گوجه فرنگی، چطور، چگونه، کره، پختن، دستور پخت غذا، روغن، تابه، ماهی تابه، پیاز، سیر، سیب زمینی، تند، هم، املت قارچ آسیایی، فلفل هندی قرمز، روغن بادام زمینی، تخم‌مرغ فنجانی، سبزیجات، زدن، مخلوط، خاگینه، نیم رو، سبزی، تره، جعفری، پیازچه، ادویه، املت تره فرنگی و اسفناج، نخودفرنگی، فنجان، خوشمزه، زیبا، خلاقانه، قاشق غذاخوری، به میزان لازم، دستور پخت، طرز پخت، آموزش، درست کنیم، تهیه کردن، درست، روغن زیتون، موسیر، شیر، املت پیاز و پنیر، املت پیازچه و پنیر، انواع املت ها، طرز تهیه املت پیازچه و پنیر، طرز تهیه انواع املت ها، طرز پخت املت، پیازچه و پنیر،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات