آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 7 اسفند 1391 :: نویسنده : Z A

اسپاگتی مدیترانه ای

اسپاگتی مدیترانه ای


مواد لازم :

زیتون سیاه بدون هسته          115 گرم

اسپاگتی خشک                   350 گرم

برگ ریحان تازه                 برای تزیین

نمک و فلفل                      به مقدار لازم

پیاز قرمز بزرگ                 1 عدد ،خرد شده

سیر                                2 حبه ،کوبیده شده

شکر دانه ریز                    2 قاشق چایخوری

آبلیمو                              1 قاشق غذاخوری

کره                                2 قاشق غذاخوری

پوره گوجه فرنگی               2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون                     2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی                1پیمانه ،رقیق شده

بادمجان کوچک                  4 عدد ،چهار قاچ شده

کنسرو مغز آرتیشو              400 گرم ،آبکش و دونیم شده

طرز تهیه :

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بزرگ حرارت دهید. پیاز، سیر، آبلیمو و بادمجان ها را به روغن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید تا پیاز و بادمجان ها کمی طلایی تیره شوند. محلول رب گوجه فرنگی رقیق را درون تابه بزنید و نمک و فلفل بزنید. شکر و پوره گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و هم بزنید. اجازه دهید مواد درون تابه به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و آنها را به مدت 20 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید و گاهی هم بزنید. آرتیشو و زیتون سیاه را به آرامی به ظرف اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید. در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را آماده کرده و روی اجاق حرارت دهید تا به جوش بیاید. سپس اسپاگتی و باقیمانده روغن زیتون را داخل آن ریخته و اجازه دهید به مدت 7 تا 8 دقیقه بپزد و نرم شود ولی زیر دندان بیاید. اسپاگتی را کاملا آبکش کرده و با کره مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود، سپس آن را به دیس پذیرایی بزرگی منتقل کنید. سس سبزیجات را روی اسپاگتی بریزید و روی غذا را با برگ های تازه ریحان تزیین کنید.





نوع مطلب : انواع پاستا و لازانیا، 
برچسب ها : اسپاگتی مدیترانه ای، اسپاگتی مدیترانه، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، ماکارانی، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، تن ماهی، فرمی، پاستا، لازانیا، گوشت، گوشت چرخ کرده، ذرت، نخودفرنگی، پیاز، سس، رب گوجه فرنگی، سس سفید، قارچ، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل، آویشن، پنیر پیتزا، خمیرلازانیا، سوسیس، مغزپخت، ماکارونی رشته‌ای، سیر، سس قرمز تند، سمولینا، زیتون سبز، سیب زمینی، دم کردن، مدت زمان، آب جوش، صاف کردن، جگر، لازانیایبادمجان، بادمجان، چرب، کم روغن، هم زدن، تفت، چطور، چگونه، تفت دادن، سرخ کردن، ماکارونی، ایتالیایی، ایتالیا، موادلازم، طرزپخت، دستورپخت، دستور پخت ماکارونی، پنیر خرد شده، موزارلا، سویا، سیا، پاستا با قارچ و ماهی تن، اسپاگتی، اسپاگتی ایتالیایی، اسپاگتی با سوسیس، اسپاگتی با قارچ، اسپاگتی با ژامبون، اسپاگتی با گوشت چرخ کرده، خانه و خانه داری، دم کردن ماکارونی، سالاد ماکارونی، طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی، طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون، طرز تهیه انواع ماکارونی، طرز تهیه انواع پاستا، طرز تهیه ماكارونی با سس بشامل، طرز تهیه پاستا با سس سبزیجات، طرز تهیه پاستای نواری، عکس انواع ماکارونی، عکس ماکارونی، عکس ماکارونی با زیتون سیاه، عکس ماکارونی با قارچ و سوسیس، ماكارونی با سس بشامل، ماكارونی قارچ و میگو، ماکارونی ایتالیایی، ماکارونی با زیتون سیاه، ماکارونی با سبزیجات، ماکارونی با سس ناپلین، ماکارونی با سوسیس، ماکارونی با سویا، ماکارونی با قارچ، ماکارونی با گوشت، ماکارونی سبزیجات با زیتون و قارچ، ماکارونی سبزیجات با سس نعناع و کاری، ماکارونی همراه با چاشنی، نودل، پاستا آلانورما، پاستا با سس سبزیجات،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic