تبلیغات
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی - شیرینی نعل اسبی
آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 10 اسفند 1391 :: نویسنده : Z A

شیرینی نعل اسبی

شیرینی نعل اسبی


مواد لازم :

وانیل                               کمی

زرده تخم مرغ                    2 عدد

پودر قند                           60 گرم

شکلات آب شده                  100 گرم

کره                                200 گرم

آرد شیرینی                       350 گرم

پودر بادام                         4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

کره و پودر قند را با همزن می زنیم تا صاف و یک دست شود. بعد پودر بادام و در انتها آرد الک شده را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و با دست کمی ورز میدهیم تا یک دست شود. بعد رویش را می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. بعد به اندازه ی  گردوی کوچک از خمیر برداشته و کف دست گرد می کنیم و روی سطح کار گذاشته و به شکل مداد در می آوریم و بعد دو سرش را انحنا می دهیم و به شکل نعل اسب درآورده و در سینی می چینیم. (یا اینکه خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب زده) چون برداشتنش از سطح کار سخت است از یك وسیله ی باریک و تیز استفاده می کنیم. شیرینی ها را در سینی و سینی را به مدت 20 دقیقه در فری که با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار داده تا بپزد. بعد از اینکه شیرینی ها را از فر درآوردیم و کاملا سرد شد ، رویش پودر قند می پاشیم و در شکلات آب شده فرو کرده و با پودر پسته یا نارگیل تزیین می کنیم و در ظرفی که حتما کاغذ روغنی انداختیم ، می چینیم و می گذاریم دو دقیقه در فریزر تا شکلات ببندد. و بعد در ظرف دردار و در یخچال نگهداری می کنیم .





نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : شیرینی نعل اسبی، شیرینی خامه ای لقمه ای، شیرینی خامه ای، لقمه ای، شیرینی خامه و لقمه ای، خامه، آرد گندم، طرز تهیه شیرینی، khanedar، کلوچه، شکلات، عسل، آموزش درست کردن شیرینی، چگونه شیرنی درست کنیم؟، دستور تهیه شیرینی، هنرشیرینی پزی، شیرینی های خوشمزه، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، دستور تهیه، طرز تهیه، کاکائو، قهوه، نسکافه، کشمش، نمک، گل شکر، خونه دار، خانه دار، دستورشیرینی خشک، خانه، مدیر، مدیرت، منزل، دستورشیرینی، خونه، دار، khoonedar.mihanblog.com، تزیین، تزئین، شیرنی خانگی خوشمزه، گالری، تخم مرغ، حلوا، کرم، شیرین، وانیلین، آرد، آردسفید، ماست، شیر، میوه، خرما، روغن، فر، مایکروفر، پختن، پخته، کیک های ساده، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری خانه دار، شیرینی گردویی، شیرینی‌ مربایی، شیرینی خانگی، شیرینی پفکی شکلاتی، رنگینک، شیرینی شکلاتی با پسته شامی، بشقاب، قاشق مرباخوری، قاشق چایخوری، کاسه، کاسه ی بزرگ، مایکروویو، شكر،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :