آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
جمعه 11 اسفند 1391 :: نویسنده : Z A

پای زردآلو

پای زردآلو

مواد لازم :

تخم‌ مرغ                   1 عدد (برای روی پای)

زرده تخم ‌مرغ            2 عدد

شكر                        100 گرم

كره                         130 گرم

آرد گندم                    250 گرم

زردآلو                      600 گرم

پودر قند                     برای تزیین

شیر                         1 قاشق سوپ‌خوری

نمك                          نوك قاشق چای‌خوری

طرزتهیه :

آرد، شكر، كره، شیر، نمك و زرده تخم‌ مرغ را در كاسه‌ ای بریزید و آن ‌قدر هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود. سپس خمیر را با دست به شكل گلوله درآورید و میان یك‌ تكه پلاستیك بپیچید. بعد خمیر را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت كند. باقیمانده كره را در كاسه كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا قالب ‌پای را با كره خوب چرب كنید. زردآلوها را شسته و پس از دو نیم ‌كردن، هسته ‌هایشان را خارج كنید. در این فاصله، فر را روی حرارت 225 درجه سانتی‌ گراد روشن كنید تا گرم شود. روی سطحی صاف مانند سینی یا كابینت، مقداری آرد بپاشید. ابتدا نیمی از خمیر را با استفاده از وردنه و باتوجه به ابعاد قالب به شكل گرد، باز كرده و كف قالب پهن كنید سپس زردآلوهای نیمه ‌شده را روی خمیر بچینید. باقیمانده خمیر را نیز با همان روش قبلی بر سطح پوشیده ‌شده از آرد باز كرده و روی زردآلوها پهن كنید. پس از آن، تخم‌ مرغ را هم زده و سطح خمیر را با استفاده از قلم‌ مو به تخم ‌مرغ آغشته كنید. با استفاده از یك چنگال روی خمیر را سوراخ سوراخ كنید. حالا قالب را به مدت 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پای زردآلو آماده شود. در پایان، پای را به سینی گردی منتقل كرده و روی آن را مقداری پودر قند بپاشید.





نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : پای زردآلو، آرد، شكر، كره، شیر، نمك، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، گالری تزیین، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، آموزش تهیه هات چاکلت، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، مواد لازم هات چاکلت، هات چاکلت، آموزش درست کردن تافی سیب، تافی سیب، تهیه تافی سیب، دسر تافی سیب، روش تهیه تافی سیب، آموزش تهیه دسر خامه و قهوه، دسر ایرانی خامه و قهوه، دسر قهوه و خامه، طرز تهیه دسر آشپزی در خانه، آموزش درست کردن غذا، آموزش درست کردن غذاهای مختلف، آموزش درست کردن غذاهای مشهدی، دیگچه مشهدی، پختن غذا، چگونه دیگچه مشهدی درست کنیم؟، panna cotta،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic