آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 15 اسفند 1391 :: نویسنده : Z A

املت بادمجان

املت بادمجان


مواد لازم :

سیر                                2 حبه

تخم مرغ                           4 عدد

گوجه فرنگی                      1 عدد متوسط

بادمجان قلمی                      3 عدد متوسط

نمک، فلفل، زردچوبه             به مقدار لازم

جعفری خرد شده                   نصف استکان

آرد                                  1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

بادمجان ها را پوست بگیرید و در مقداری آب و نمک بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود، بشوئید و خشک کنید و به صورت حلقه ای با ضخامت های یک دست خرد کنید . در تابه مقداری روغن گرم کنید و با حرارت ملایم بادمجان ها را سرخ کنید. وقتی هر دو طرف بادمجان ها سرخ شد، یک عدد گوجه را پوره کنید داخل تابه بریزید. سیر را نیز خرد کنید و همراه با جعفری خرد شده بعد از گوجه به تابه اضافه کنید . حرارت را کمی بالا ببرید تا آب گوجه کشیده شود . تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . حرارت زیر تابه را پائین بیاورید و مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید . تابه را به آرامی تکان دهید تا مایه تخم مرغ در تمام قسمت ها به صورت یکنواخت پخش شود. درب تابه را ببنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها کاملا سفت و یک روی املت برشته شود. سپس املت را در تابه برگردانید و روی دیگر آن را نیز سرخ کنید.





نوع مطلب : انواع املت و تخم مرغ، 
برچسب ها : املت بادمجان، املت بادمجون، نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری خرد شده، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?نان، تخم مرغ، خامه، سفیده، زرده، نان گندم، املت، مالیده، طعم دار، گوجه فرنگی، چطور، چگونه، کره، پختن، دستور پخت غذا، روغن، تابه، ماهی تابه، پیاز، سیر، سیب زمینی، تند، هم، املت قارچ آسیایی، فلفل هندی قرمز، روغن بادام زمینی، تخم‌مرغ فنجانی، سبزیجات، زدن، مخلوط، خاگینه، نیم رو، سبزی، تره، جعفری، پیازچه، ادویه، املت تره فرنگی و اسفناج، نخودفرنگی، فنجان، خوشمزه، زیبا، خلاقانه، قاشق غذاخوری، به میزان لازم، دستور پخت، طرز پخت، آموزش، درست کنیم، تهیه کردن، درست، روغن زیتون، موسیر، شیر، املت پیاز و پنیر، املت پیازچه و پنیر، انواع املت ها، طرز تهیه املت پیازچه و پنیر، طرز تهیه انواع املت ها، طرز پخت املت، پیازچه و پنیر،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic